Marpo se vrací po zámořské tour do Prahy

Marpo se vrací po zámořské tour do Prahy

28. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Marpo je osobnost, která pouze při vyslovení jeho jména vyvolává emotivní reakce, ale především jde o člověka, který to dotáhl nejen v rámci hip hopu víc než daleko. Jde o osobnost mnoha tváří a jak mnozí vědí, kromě rapu se věnuje thajskému boxu a nějaký ten pátek je bubeníkem jedné z nejúspěšnějších českých skupin Chinaski.
O Marpovi toho nebylo od vydání úspěšné desky Knockout moc slyšet, což se v posledních týdnech změnilo, protože Marpo se vydal 6. září jako první český MC s MC Wohnoutem a s dalšími fellaz na zámořské turné, kde objíždí 4 města: San Francisco, Miami, Key West a Homossasa, odkud kluci přivezou dokument o jejich zámořské tour a nejen to… 30.9. Marpo vystoupí s doprovodem živé kapely v nově zrekonstruovaném klubu Chapeau Rouge a přichystal si pro své fanoušky víc než nabitý program. V USA točí totiž Marpo společnou desku s MC Wohnoutem a ačkoliv se to možná mnohým nezdá, čas plyne jako voda a kluci společně makají na tomto albu po dlouhých osmi letech.

Právě v Chapeau Rouge uslyšíte jejich nové tracky a v rámci promítaného dokumentu uvidíte, jakže natáčení desky probíhalo. Tím však výčet lákadel na tento koncert nekončí! V doprovodné kapele, která si Marpem v Praze zahraje, se objeví členové kapel Chinaski, Temperamento, Kryštof nebo Bůhví. Jako předskokani se před Marpem na stagi vystřídají Acmee z Inside crew, Jackpot, který zde představí svoje nové pecky a Logic se svým novým mixtapem.

Za gramofony bude návštěvníky bavit DJ Shock O´. Důvodů proč dorazit přivítat Marpa po jeho zámořské tour je víc než dost a dalším důvodem může být i to jde, že jde o jediný plánovaný koncert v roce 2011. Odměnou vám bude nabitá shows živou kapelou, kam Marpo a Wohnout přivezou čerstvě natočené album i avízovaná projekce z jejich americké cesty.

Kapacita klubu je omezena, vstupenky se prodávají víc než rychle, tudíž příliš dlouho neváhejte a vyražte si svůj lístek koupit přímo do Chapeau Rouge nebo na jakékoliv místo v síti Ticketstream.cz, lístky jsou v předprodeji k mání za 130,-Kč a poplatky. Počkejme si tedy na poslední zářijový den, kdy uslyšíme, jaký materiál kluci ve státech natočili. Informace s kuloárů prozrazují, že můžeme čekat tvrdé kytarové podklady a inspiraci metalovou muzikou. Prozatím vám bude muset postačit pozvánka, kterou Marpo poslal přímo ze svého turné.



www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHAPEAU SPECIAL

Pátek 30. 9. 2011
Vstup: 100/150
Vystupují:
IAN POOLEY (ger) & Lucas Hulan & Vasquez & Schwa & Lumiere & Pavel Faktor vs. LIVE CONCERT: MARPO & MC Wohnout + live band & DJs Jackpot + ACME (inside crew)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika