PRAGUE FREE FASHION WEEKEND

PRAGUE FREE FASHION WEEKEND

27. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
progresivní projekt s ambicemi stát se centrem současné originální módy, zaměřen zejména na mladou generaci. Bude to první velké setkání příznivců módy s cílem představit širší veřejnosti aktuální nabídku alternativních módních butiků, internetových obchodů a samostatných tvůrců.
Dalším přínosem celého projektu by mělo být zesílení komunikace a spolupráce mezi jednotlivými módními tvůrci a obchody na úroveň jiných evropských metropolí (např. Berlín, Bratislava, Barcelona…). Projekt Prague free fashion weekend se snaží zviditelnit jedinečnou a kvalitní práci mladých českých návrhářů a originální vintage modely. Během dvou víkendových dnů proběhne v prostoru NoD Roxy v Praze setkání módních tvůrců a milovníků módy v podobě improvizovaného tržiště.


sobota 8.4. (start ve 13:00)
Návštěvníci na „tržišti“ objeví, co v jejich šatníku chybí a mohou zkusit obchodům prodat co naopak v šatníku přebývá. Živou atmosféru akce podpoří stylová hudba (DJ’s), výstava provokujících módních fotografií (Václav Vaníček) a extravagantní účesy pro odvážne návštěvníky (Hair studio Tribo). 20:00 Sobotní večer vyvrcholí módní přehlídkou, kde tvůrci představí své nejlepší modely.

neděle 9.4. (13:00-17:00)
Tento den je určen nejen těm, kteří v sobotu nestačili přijít, ale i sobotním návštěvníkům, kteří se budou vracet pro modely, které jim nedaly spát. Nedělní náladu zpříjemní saxofon live. Během dvou týdnů před PFFW bude probíhat výstava módních fotografií ve foyer pražského kina Světozor prezentující jednotlivé obchody a tvůrce. Součástí výstavy bude pozvánka s informacemi o samotné akci.

Měsíc před akcí vznikne katalog PRAGUE FREE FASHION GUIDE volně zdarma přístupný veřejnosti na vybraných místech, který představí zmíněné obchody a tvůrce (prezentace v češtině a angličtině doplněna fotografiemi, náklad 10.000 ks). Zároveň tento katalog představuje prostor pro reklamu sponzorů akce, mediálních partnerů, vyhledávaných pražských míst...


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika