Leningrad Cowboys rozdivočí v prosinci Prahu

Leningrad Cowboys rozdivočí v prosinci Prahu

19. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Finská kultovní kapela, která proslula především díky svému nezaměnitelnému zjevu a recesistické show, vystoupí 10. prosince v Kulturním centru Vltavská v Praze. Právě dnes startuje předprodej vstupenek na jejich koncert a těšit se zajisté můžete na vyčesané vlasy, pestré kostýmy a špičaté boty.
Jedenáct leningradských kovbojů a dvě leningradské dámy v Praze představí své vůbec první studiové album, které je zasvěceno vlastní tvorbě. Deska Buena Vodka Social Club není podle slov kapely jen tak obyčejné album. Je to směsice několika žánrů, které jsou mixovány do obvyklých a jimi oblíbených témat jako vodka, traktory, rakety, ruský folklór nebo rock and roll.

Během jejich více než dvacetileté hudební kariéry se kapela českému publiku představila celkem třikrát. Loni v létě vystoupili kovbojové na hudebním festivalu Sázavafest, v pražském klubu Roxy zahráli v zimě 2007 a v roce 2004 se představili v rámci festivalu United Islands of Prague.

cowboys
Podívejte se na fotky  z koncertu Leningrad Cowboys v Roxy

Společným jmenovatelem pro všechna jejich vystoupení je neuvěřitelná, někdy i několikahodinová show, která dokáže po pár minutách diváky zcela uchvátit, ne-li rovnou totálně odrovnat. Jakou show mají pro Česko připravenou napočtvrté, můžeme jen hádat, ale jisté je, že uslyšíme nové i starší vlastní skladby, které budou doprovázené coververzemi rockových pecek od ZZ Top, Led Zeppelin, Rolling Stones, Boba Dylana, ale i Beatles.

Vstupenky v prodeji v síti Ticketpro za 600 Kč.

Více na www.inpromotion.cz

Dodal: Jana Chlupová, Madree promotion s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: LENINGRAD COWBOYS

Sobota 10. 12. 2011
Vstup: 600 Kč
Vystupují:
Leningrad Cowboys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika