Ladida v rozhovoru

Ladida v rozhovoru

28. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dalším, kdo vystoupí na ostravském Antistaticu a kdo se tím pádem stal i obětí rozhovoru byla Ladida. Mimo jiné se například dozvíte, že Ladida má rada snowboard.
Ahoj Lindo, na úvod by ti rád položil klasickou otázku, jak se ti vede?
Vede se mi skvěle,pracuji víc ve studiu, cestuju a poznávám nové země a kultůry. Těším se na Antistatic. Ostraváci si party umí užít a holky jsou taky krásny.

Jestli se nepletu dlouho jsi na severní moravě nehrála, věřím že ostravské publikum a okolí, tě na Antistaticu velice rádo uslyší, nejspíš to bude vytížeností a hlavně hraním v zahraničí ?
Občas hraju v klubu fabric, ale na větší akci hraji v ostravě po dlouhé době, moc se těším. Hraju 50% u nás a 50% venku.

Pořad Vodopád ve kterém účinkuješ někdo hodnotí skepticky, ale většina pozitivně, už jen proto, že se objeví někdo z našich clubberských řad v širokém vnímání komunity. Myslíš že to může častečně pomoci zmírnit negativní vnímání undergroundu taneční scény v ČR.
Nemám pocit že by se vnímala taneční scéna negativně.Vodopád poběží do konce února a další díly už točit nebudeme. Byla to dobrá zkušenost a měla jsem možnost ukázat lidem elektronickou muziku ze svého pohledu.Toho si cením.

Ladida

Hraješ již dlouho, což ale po tolika letech musí být vyčerpávající. Měla jsi někdy chuť všeho nechat ?
Nikdy jsem se tak necítila, hraní mě baví stále. Každá akce je jedinečná a je tolik klubů kam bych se chtěla ještě podívat.

Hlavními aktérý budou mistři hard techna brazilci Pet Duo. Chystáš na tento večer nějakou vybroušenou zaležitost, tak jak tě neznáme ?
Zahraju tvrdši set, ale na štěstí nehraju před nimi, jelikož schranzové desky nemám .

V březnovém Xmagu ti má vyjít cd kompilace minimal, v poslední době roste zájem o minimal a schranz, což jsou 2 extrémy. Čím myslíš že to je ?
Asi tím, že se hudba vyviji a transformuje.

Tradiční otázka, co produkce a jaké maš vyhlídky pro rok 2006 ?
V plánu je cesta do asie a indonesie a vydani alba v červnu.

Letošní rok přinesl tuhou zimu, co ty a sport ?
Snowboard

Antistatic vznikl v roce 2003, kde si od té doby zahrálo spoustu zahraničních djs a snad všichni domácí djs, kromě tebe. Řekněme, že jsme si tě nechali jako perličku na tento díl, ktérý se nese v novém kabátě a přesunu do ostravské arény Čas, tudíž nezbývá než se těšit na tvé vystoupení. Pokud maš ještě nějaké proroctví, tak ho lidem zděl :)
Bude to kosmická jizda:)

děkuji ti za rozhovor
Fuzzy


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika