Talentovaný Wilkinson je příští hvězdou Shadowbox

Talentovaný Wilkinson je příští hvězdou Shadowbox

19. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Wilkinsona je možné charakterizovat jako nováčka s raketovým postupem po producentském žebříčku. Skladby mu totiž vychází u těch nejprestižnějších vydavatelství, a Wilkinson se tak může pyšnit nálepkami jako producent pro Hospital či Ram Records. A my k němu nabízíme kvalitní support i lákavý vstup. Tak si zapište 4. 11. Roxy.
Že si jméno Mark Wilkinson žádá pozornost, potvrzují mimo jiné i spolupráce se zavedeným projektem Cyantific či jeho remix pecky Time původně od Chase & Status. Wikinson navíc v České republice vystoupil na festivalu Let it Roll, který umělce pro svůj lineup volí velmi pečlivě a Mark tam svým parádním setem rozhodně nezklamal.

Šikovného nováčka tentokrát doplní rezidentní dvojka 2K & Sweg, zmijí polovička Anakin, blonďák Rudeboy a šmidlátor Panorama. Na Shadowboxím mejdanu pochopitelně nesmí chybět ani chillout, ve kterém se určitě mihnou Anakin, 2K, Sweg a další hosté. Vstup tentokrát opět nabízíme zdarma do 23:00, později za stopade. Na viděnou v listopadu!



Wilkinson - DOA MIX June 2011

Dodal: Milan Říha, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 4. 11. 2011
Vstup: do 23:00 zdarma, poté 150 Kč
Vystupují:
Wilkinson (UK), 2K & Sweg, Panorama, Anakin, Rudeboy, Chill out: 2K, Sweg, Anakin, more Visuals: Quark (astraL d:VISION)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika