Legendární LMFAO přijedou v únoru do Prahy

Legendární LMFAO přijedou v únoru do Prahy

23. 10. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dříve či později se to muselo stát: dva zuřivě tančící týpci v šílených ohozech, s ujetým hárem a neuvěřitelně chytlavou muzikou: zkrátka, LMFAO si přijedou zapařit (a samozřejmě zahrát) do pražského SaSazu 24. února 2012!
LMFAO je elektro-party-tanečně-hopové duo sestávající ze dvou amerických tanečníků, rapperů a hudebníků, kteří si říkají Redfoo a Skyblu.

LMFAO
vznikli v roce 2006 a většinu času pobývají Los Angeles v Kalifornii. Tam také tvoří muziku a své propracované klípky. Jejich absolutní hitovka Party Rock Anthem prostřelila na vrchol téměř všech hitparád na celém světě - a v sedmi zemích je to píseň nejvíce kupovaná na iTunes. Kromě jejich doslova nakažlivě se šířící hudby také frčí na ujetých kostýmech a vychytaných tanečních choreografiích, a celkové provedení klipů je dost vtipné a odvážné - kluci si umí udělat srandu i sami ze sebe - a vždycky vás dostanou. I jejich další hity, např. Champagne Showers a Sexy and I know it v současnosti naprosto otřásají dance-hopovým světem a hitparádami. V Praze si zahrají LMFAO společně se speciálními hosty Far East Movement a Colette Carr, vystoupení je součastí celosvětového turné Cherrytree Pop Alternative Tour.



Redfoo (vlastním jménem Stefan Gordy) a Skyblu (Skyler Gordy) jsou ve skutečnosti strýc a synovec - neboť jsou synem a vnukem samotného zakladatele samotného Motown Records (kde natáčel například i Michael Jackson a Jackson 5!), Berryho Gordyho. LMFAO si zahráli také s Davidem Guettou v jeho kousku Gettin’ over you (2010). Často pracují s dalšími muzikanty a umělci (např. Kesha, Lauren Bennett, Natalie Kills, GoonRock, Lil’ Jon a další).

“Jsme vlastně hudební designeři,” řekl nám Redfoo. “Pokud je hudba způsob, jak komunikovat s lidmi, pak jsme téměř jako vědci,” zamýšlí se. “Někteří lidé vyrábějí software, jiní píšou příběhy, kterými vás rozpláčou. My vytváříme něco, co můžou použít DJové v klubech, a víme přesně, proč to děláme.” Skyblu, který pro LMFAO píše texty, uzavírá filozofování: “Prostě umíme pořádně pařit a tím jdeme příkladem!”



LMFAO
v České republice ještě nebyli - takže si přijďte pořádně “zashufflovat” na party vašeho života do SaSaZu (Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7)!

Vstupenky lze zakoupit ve všech pobočkách společnosti Ticketpro.

Událost má i svoji fanpage na Facebooku

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LMFAO

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: od 690.- Kč, VIP vstupenky 2590.- Kč
Vystupují:
LMFAO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika