N.O.H.A, B-Complex a Pixie v úterý v Lucerně

N.O.H.A, B-Complex a Pixie v úterý v Lucerně

03. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival Move je zaměřen na progresivní dění na hudební scéně, proto v úterý 8. listopadu uvede v pražském Lucerna Music baru mezinárodní seskupení N.O.H.A v nové sestavě a s novými tracky. Celá akce je pojmuta taktéž téměř revolučně, po koncertu N.O.H.Y bude akce pokračovat setem populárních djů, vystoupí slovenský B-Complex vydávající na Hospital records a dj roku Pixie.
A myšleno je i na příznivce drum and bassu, kteří by si chtěli vychutnat pouze sety B-Complexe a Pixieho, od 23 hodin budou v prodeji speciální vstupenky.

Záměr festivalu Move svým pojetím plně vystihuje mezinárodní kosmopolitní seskupení N.O.H.A - Noise Of Human Art “Circus Undeground” ( CZ, USA, BR ), jejíž nové složení budeme moci poprvé klubově shlédnout 8.11. v Lucerna Music Baru. Letos na jaře prošla N.O.H.A, byť již velmi úspěšná a etablovaná D’n’B formace nečekanými a radikálními změnami. “Náhle se zde natěsnala velká koncentrace hudebních a charismatických pološílenců”. Ti, jak napovídají reakce z letních festivalů přinesli nového ducha a strhující energii. Očekáváme, že N.O.H.A nám v Lucerně předvede nejen vysoce sugestivní zážitek, ale i několik úplně nových tracků. Současné složení Filip Noha , Camila, Chevy, Thom Harien, Jatrabass se dle slov bandleadra Filipa Nohy nachází ve vrcholné konstelaci za celou dobu existence skupiny!

noha
Podívejte se na fotky z koncertu Nohy na Flédě

Další hudební lahůdkou téhož večera bude exkluzivní novinka na české klubové scéně. Tím bude vystoupení slovenského DJe B-Complexe. Ten patří v současné době k jedněm z nejznámějších a nejuznávanějších slovenských D’n’B hudebníků. 25-ti letý DJ a student VŠMU, vlastním jménem Matúš Lenický, hraje od svých dvanácti let. Po vyzkoušení řady stylů (hardcore, trance, psytrance atd.) zakotvil v D’n’B, kde se věnuje vlastnímu specifickému hraní s rychlými bicími, mohutnými basy a složitými melodiemi. Jeho písně se objevily v několika kompilacích jako Remark The Silence nebo BassGround. Své songy vydal například u belgického labelu Future Sickness, v americkém Force Recordings nebo v britském Vibez. Za jeho největší úspěch se považuje vydání skladby Beautiful Lies u legendárních Hospital Records (label Tonyho Colemana, frontmana London Elektricity, který pro světovou scénu objevil DJe typu High Contrast, Logistics či Mitsabishi). Spolupracuje s estonskou zpěvačkou BadGirl a s kanadskou zpěvačkou, DJkou a producentkou Ill-Eshou, se kterou vlastní projekt Ill-Complex. B-Complex se již podíval se i do mnoha dalších evropských zemí a uskutečnil dokonce turné po Novém Zélandu a Austráli.

b complex
Podívejte se na fotky B-Complexe z Olomouce

Akci od 20h otevře talentovaný dj Eska z pražského uskupení DNB FEVER, po B-Complexovi se návštěvníci mohou těšit na set bořitele Czech drum and bass awards a lamače dívčích srdcí – zahraje dj Pixie z Tele2beatz sound systému.

Move Festival se od od svého založení v roce 2005 profiluje jako premiérový klubový festival. Každoročně ukazuje u nás neznámé, nicméně aktuální a oceňované zahraniční novinky různých hudebních stylů. Festival je zaměřen na hudební mobilitu a snaží se vyhledávat alternativní cesty hudebního exportu i pro české skupiny. V letech 2005 a 2006 Move Festival pořádal své vlastní akce v Oslu, Londýně a Berlíně, kde mj. uvedl Khoibu, Le Pneumatiq i Chinaski. V roce 2009 pak programoval Toxique, Airfare, Cartonnage a Southpaw na Europavoxu ve Francii.

Line-up
20:00 - 21:15 Eska
21:15 - 23:00 N.O.H.A
23:00 - 00:30 B-complex *
00:30 - 02:00 Pixie

www.movefestival.eu/

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MOVE FESTIVAL

Úterý 8. 11. 2011
Vstup: 400/500 od 23h 200 Kč
Vystupují:
N.O.H.A. Noise Of Human Art, Circus Underground + B-COMPLEX
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika