Na Vibrations festival za SMS!

Na Vibrations festival za SMS!

02. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud se chcete jít bavit na Vibrations, poznamenejte si datum 8. března, protože od tohoto dne si můžete zabezpečit vstup na festival Vibrations. Jak na to? Máte hned dvě možnosti. Doporučujeme za cenu SMS.
Prostřednictvím SMS zprávy
Pokud chcete jít na Vibrations za SMS, první šanci získat unikátní kód na váš mobil máte už 8. března. Kód je zároveň i vstupenkou na jednu z lokací festivalů (Brno nebo Praha), takže na Vibrations si už žádné vstupenky kupovat nemusíte.

1. krok
Stačí se zaregistrovat na www.vibrations.cz v sekci Vstupenky. Registrace na festivaly bude probíhat v několika vlnách. Do každé vlny registrací bude uvolněný omezený počet vstupenek.

2. krok
Po registraci na webu nám zašlete potvrzující SMS dle lokality festivalu, na který máte zájem jít. Díky této SMSce si ověříme, že jste to právě vy, kdo se zaregistroval a má zájem o vstup na některý z festivalů Vibrations.

3. krok
Pokud bude registrace v pořádku, obratem na váš mobil zašleme kód, který je zároveň i vstupenkou na festival. Tento kód je unikátní a je nutné si ho ponechat ve svém mobilu uložený, v sekci „Doručené zprávy“, protože jen ten funguje jako vstup na festival!

4. krok
7 dní před vypuknutím akce vám od nás přijde ještě jedna textovka pro konečné potvrzení vaší účasti na Vibrations v Brně nebo v Praze.
Současně vás poprosíme ještě o jedno potvrzení odpovědní SMSkou.

Za každou odeslanou SMS vám bude účtováno 3,- Kč (včetně DPH).


Přes Ticketpro
Pro ty, kteří si raději chtějí lístek na Vibrations koupit, je připravený předprodej vstupenek v síti Ticketpro. Cena vstupenky do Brna i Prahy bude v předprodeji 177,- Kč a v den akce na místě 377,- Kč. Předprodej vstupenek na Vibrations v Brně končí 30. března 2006, na Vibrations v Praze 13. dubna 2006.

Vstup na Vibrations je od 18 let.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika