Cartonnage v novém klipu ukážou svá dvojčata

Cartonnage v novém klipu ukážou svá dvojčata

15. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Don\'t Stop. Tento název nese nejen aktuální singl, ale od minulého týdne také videoklip skupiny Cartonnage. Pod režijním vedením Matěje Šámala a za neodmyslitelné pomoci kostyméra Josefa Čechoty a výtvarnice Jolany Hršelové vytvořila kapela další výjimečný audiovizuální snímek, který bude uveden do televizního éteru a na internet počátkem prosince.
Postprodukčně velmi náročný a na vizuální vjemy bohatý videoklip Don't Stop odtajní i novinky, které se u Cartonnage za poslední dobu udály. Tou první je změna v rytmické sekci, ve které budou nově k vidění dva bubeníci, dvojčata Jiří a Ondřej Veselý.

Paralelní příběh v klipu odkazuje i na nově započatou spolupráci Cartonnage s pořadateli Světového poháru ve skoku na lyžích, který se uskuteční 8.-11.12. v Harrachově a který Cartonnage osobně podpoří svojí speciální live show.

„Kromě tohoto vystoupení jsme byli pořadateli osloveni s nabídkou vytvoření hymny pro Mistrovství světa v letech na lyžích v roce 2014. Je to pro nás zcela nová zkušenost a výzva, která nás láká. Protože jakkoliv se tyto světy, sportovní a umělecké, mohou zdát vzdálené, my osobně v tomto konkrétním případě cítíme paralelu. I my se při skládání hudby toužíme a potřebujeme, obrazně řečeno, odpoutat od země.” dodávají Cartonage.

Ješte před Harrachovem budou Cartonnage k vidění live na posledním pražském koncertě v tomto roce - 18.listopadu na Radio 1 Embassy v Chapeau Rouge.
Vedle Cartonnage, kteří v hlavním čase ovládnou suterénní prostor Underground budou tuto noc Radio 1 reprezentovat DJs Martin Mikuláš, Tvyks, Gregory Finn, Pierre Urban, Klára Nemravová a Jerry Žák.

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodeji v Chapeau Rouge za 100 Kč a na místě za 120 Kč.

Více na www.chapeaurouge.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CARTONNAGE

Pátek 18. 11. 2011
Vystupují:
CARTONNAGE + DJs Klára Nemravová & Jerry Žák
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika