Bohémy Vladivojny La Chia jsou na světě

Bohémy Vladivojny La Chia jsou na světě

17. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vladivojna La Chia dnes vydává novou desku. Druhé sólové album po zmražení jejího projektu Banana nese jméno Bohémy a audionáhrávku doprovází na pulty obchodů s hudbou i Vladivojnina autorská kniha s jejími ilustracemi. Křest novinky se uskuteční 8. prosince v pražském klubu NoD nad Roxy, aktu se ujme režisér Jan Hřebejk.
Nová deska Vladivojny La Chia obsahuje dvanáct skladeb. Album je inspirováno vnitřními stavy člověka a jeho spojením s nynějším světem, ve kterém se nejvíce věcí odehrává jakoby pod povrchem přítomnosti.

Původem ostravská hudebnice, zpěvačka a malířka je autorkou všech písní, sama si také nahrála většinu nástrojů. Až na několik vyjímek její podpis stojí i pod texty. „Poprvé jsem vytvořila album, kde jsou texty stejně důležité jako hudba. Tentokrát jsem dala českým textům opravdu veliký prostor,“ líčí jedna z nejzajímavějších českých hudebnic.

Bohémy vznikaly v Ostravě za přispění kytaristy a producenta alba Aleše Bajgera, violoncellistky Terezie Kovalové a zvukového mistra Petra Slezáka. Deska vychází na značce Bayger Production v distribuci firmy EMI.

První sólovou desku Tajemství Lotopu Vladivojna La Chia vydala na podzim roku 2009, letos v zimě složila soundtrack k Hřebejkově filmu Nevinnost. Vladivojna má také již 5 let svůj pořad Čajovna na ČRO3 Vltava. Aktivně se věnuje i malbě a psaní. Vystupovala nebo spolupracovala například s Lenkou Dusilovou, Blue Effect, Varhanem O. Bauerem, Laczem Deczim nebo Amitem Chatterjee.

Videopozvánka na křest Bohém v Roxy:



Spolu s novým albem má Vladivojna La Chia i zbrusu nový web www.vladivojna.cz

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika