One Night bude v Roxy vévodit Funk D\'Void

One Night bude v Roxy vévodit Funk D\'Void

30. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skotský dj a producent Lars Sandberg aka Funk D\'Void si za svou už takřka 20tiletou kariéru vysloužil mimo jiné označení jako jeden z nej producentů poslední dekády, který posunul dancefloor z 90. let do 21. století. Že to není jen plané tlachání kamarádíčků z branže si budete moci sami ověřit 9. 12. v Roxy, kde vám Funk D\'Void zamotá hlavu a rozhýbe tělo jako speciální host pravidelné akce One Night.
Talentovaný rodák z Glasgow měl k muzice blízko už od útlého věku. Ostatně když je vaší matkou profesionální pianistka, není se čemu divit. To, co nastartovalo matčino piano, definitivně odpálil poslech house a speciálně pak raného chicagského soundu. S okouzlením elektronickými zvuky přišla i potřeba vlastní seberealizace. Za gramce se tak Lars poprvé postavil už coby sotva patnáctileté pískle a vydržel za nimi prakticky doteď.



Během té doby si vytvořil nejen svůj typický produševnělý a nekompromisní sound, ale zplodil také celou řádku parádních hitů (např. Jack Me Off, Bad Coffee nebo Diabla) a remixů od Underworld přes New Order až po Kevina Saundersona.

Coby uznávaný producent a jeden z nejvytíženější DJů dneška splňuje Funk D'Void svým stylem vše, co čekáte od skutečného milovníka hudby. V Roxy se tak těšte na takovou nálož energie, která vám vydrží možná až do vánoc!

Akci uvádí Roxy Promotion a Radio 1. Začíná se ve 22:00. Krom Funk D'Voida zahrají na hlavní stage Radio 1 resident DJs Josef Sedloň a Dan Cooley, v chill outu se o vás postará Tin Tin a vizualizace bude mít v pácu VJ Bit Cheekly.

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT!

Pátek 9. 12. 2011
Vstup: 150/200
Vystupují:
FUNK D´VOID (outpost recordings/UK) Josef Sedloň & Dan Cooley
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika