Belzebass konečně v Praze

Belzebass konečně v Praze

14. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V prosinci se spojují dvě nejvýznamnější electro crews v Praze, The Fakes a Bounce!Bounce! Do Chapeau Rouge 17. 12. zvou v české premiéře italskou dvojici Belzebass. Na electro stagi Belzebass doplní rezidentní party The Fakes a Bounce!Bounce!. Spodní dubstepovou stage ovládne žhavý objev Mr.Penisman z Německa a Stifler Selecta z kolektivu Dubsteblog s dalšími hosty.
BELZEBASS, Splatter Boy a Mr.K pocházejí z italského Bergama, odkud je to jenom kousek do Milána, kde Pelussje založili trash elektro kolektiv Sidechain Massacre. Splatter Boy a Mr.K se potkali první den na střední škole a „hned se znás stali kámoši až na smrt jako Paris a Nicole.“ Začínali v deathmetalových a hardcorových kapelách. Bubeník a zpěvák. Když se vrhli na elektro, pustili se hned do vlastní produkce, Z metalu si přivlekli boha Belzebuba, z dětství gameboye a vyrazili najít ultimátní ďábelskou basovou linku. Brzy se ukázalo, že jsou na správné stopě, Pelussje je přijali do Sidechain Massacre. Belzebass vydali remixy pro Cyberpunkers, Ikkiho, a senzačního Haezera, Sawgooda a Mustard Pimp, které jste už v Praze na CLASHi mohli vidět. Vydali i několik EP, naposledy Hulk Out! a Rise of Brutality. Jejich pecky se s betonovou pravidelností umisťují na čelních místech žánrových žebříčků poslouchanosti.

Belzebass vystupují s šátky na tvářích, „protože jsme oškliví jak noc.“ Své sety kontrolují a oživují kapesním gameboyem, takže jde spíš o skutečné vystoupení, než o běžný djing. Belzebass už okupovali jeviště všech předních klubů světa a 17. prosince konečně dorazí i do Prahy.

MR.PENISMAN. německá dvojka s nejúchylnějším jménem široko daleko. Především ale právě vydali pecku Robert A, kterou nás totálně rozebrali: „právě v ten moment, kdy máš pocit,že už jsi v dubstepu slyšel úplně všechno přijdou tihle dva mladí a rozseknou to vejpůl.“ Pan Penisman je prostě nadějí evropského dubstepu.

Mr. Penisman - Ten Minutes to Destroy Mix by Mr. Penisman

BOUNCE!BOUNCE!
Kay a Tuzex ze Sunshine jsou v Chapeau se svou tvrdou nocí Bounce!Bounce! jako doma a vždycky mají plno.

THE FAKES. Od indie k dubstepu a dál, The Fakes pro vás v Praze už pár let vybírají to nejčerstvější, co lze hrát. Právě dokončili mixtape CLASH! Tape.

STIFLER SELECTA
, dubstepový dj a producent z kolektivu Dubsteblog, který hýbe místní dubstepovou scénou.

CLASH! + BOUNCE!BOUNCE! v Chapeau Rouge v sobotu 17. prosince začíná ve 21 hodin. Limitované vstupenky v předprodeji k dostání v klubu: 190,- Kč.



Facebook

To je CLASH! + BOUNCE!BOUNCE! Pojistky budou lítat!

Další párty CLASH! proběhnou v těchto termínech: 27.1. – Hostem lednového CLASH!e bude rafinovaný francouzský elektro DJ a producent DON RIMINI.

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOUNCE! BOUNCE! VS. CLASH!

Sobota 17. 12. 2011
Vstup: 190 Kč
Vystupují:
BELZEBASS (it) & KAY & TVZEX< Sunshine> & The Fakes & Mr. PENISMAN (ger) & Stifler Selecta
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika