X-Qlusive tentokrát v čele s Noisecontrollers

X-Qlusive tentokrát v čele s Noisecontrollers

05. 12. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
V sobotu 21. ledna 2012 se do amsterdamské Heineken Music Hall vrací party ze série X-Qlusive z produkce promotérské agentury Q-dance. V loňském roce bylo zářivou hvězdou duo D-Block & S-te-Fan, nyní je čas pro další změnu v obsazení. Na nejnovjěším vydání se představí Noisecontrollers.
Noisecontrollers komentují pozvání na akci: "Naše vlastní party v Heineken Music Hall. WOW! Q-dance přichází s něčím, co nám naprosto vyhovuje. Tohle je určitě jeden z nejvíce zvláštních okamžiků v naší kariéře. Těšíme se na své přátele, djské kolegy a hlavně na své fanoušky. Heineken Musil Hall se bude otřásat v základech. Oba se už nemůžeme dočkat 21. ledna 2012! Bas & Arjan - Don’t expect us to be quiet...!”

X-Qlusive D-Block & S-te-Fan Aftermovie


Bas a Arjan jsou v tuto chvíli opravdu na samém vrcholu své kariéry. Daří se jim vše, na co sáhnou. Produkují jeden slavný hit za druhým. Letos mají za sebou povedenou hymnu k festivalu Defqon 1, na kterém měli tu čest vystoupit v samém závěru. Jejich zvolení do čela další X-Qlusive bylo jen otázkou času. Osobně jsem již tvrdil koncem prázdnin, že toto duo bude headlinerem dalšího vydání XQ.



S koupí vstupenek rozhodně neotálejte, loňské X-Qlusive bylo vyprodáno, stejně tak jako to předešlé. Prodej vstupenek na edici s Noisecontrollers byl zahájen 26. listopadu o půlnoci. Za necelý týden se stihly vyprodat všechny VIP lístky. Regulérní vstupenky za 51€ jsou k dispozici výhradně prostřednictvím tohoto přímého odkazu: http://xqlusive.tickets.q-dance.nl



Reportáž z minulého X-Qlusive s D-Block & S-te-Fan

Jestliže se o X-Qlusive s Noisecontrollers chcete dozvědět více, sledujte Q-dance.com nebo www.Facebook.com/Official.Qdance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

X-QLUSIVE

Sobota 21. 1. 2012
Vstup: 51 EUR
Vystupují:
Noisecontrollers a další
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
salic
05. 01. 2012 | 15:58:55
+0 | -0
slava Hardstyle se konečně dostava do ČR
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika