Tip na netradiční party: Bollywood v Lese

Tip na netradiční party: Bollywood v Lese

07. 12. 2011  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Přijdou vám víkendové party v house, techno či jiných rytmech jako přes kopírák? Máte pohyb v těle a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Pak přijměte pozvání na Bollyparty Underground Bollywood v Lese vol.3!
Jak název napovídá, party se ponese v bollywoodských rytmech, které k tanci přímo vybízejí. Celý koncept vzniknul z nedostatku tanečního vyžití tanečnic tomuto stylu se věnujících a přerostl do podoby párty pro širokou veřejnost. Bollywood k sobě přibral i něco málo balkánských rytmů, usídlil se ve výtečných prostorech Café v Lese ve Vršovicích a nabízí tak parádní alternativu vůči uniformním akcím konajícím se víkend co víkend v mnoha pražských klubech.

Bollyparty se uskuteční již tento pátek 9.12. v Café v Lese v Krymské ulici číslo 12 od osmi večer. Jedná se již o třetí díl, který nabídne vánoční taneční překvapení. Očekávejme ho přibližně po 21. hodině. Dodejme, zejména pro váhající, že bollymusic má velký potenciál stáhnout k tanci i ty, touto hudbou nepolíbené. Připočítejme přítomnost profesionálních tanečnic v tradičních indických sáríích, dobrovolné vstupné, nekuřácký prostor v taneční části a kuřácký v chill out zóně, stylové dekorace, příjemné ceny a vyjde nám jasná volba pro tento pátek! Přijďte ochutnat kouzlo Indie.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika