Poslední informace k Czech This Future 9

Poslední informace k Czech This Future 9

08. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Víkend se kvapem blíží a tak uzrál čas na nějaké to lákání a souhrn informací. Celá noc začíná proklatě brzo. Každý to zná - na akce se běžně chodí tak na půlnoc. Organizátoři CTF se rozhodli tohle klišé narušit a odpálí večer už s ďábelským časem 20:00.
Říkáte si, že před akcí je třeba se najíst? No ale proč to řešit doma nebo v nějakém pochybném fast foodu nevalné úrovně? Pro první návštěvníky jsme si připravili nějaké to občerstvení a i v průběhu večera se něco malého na zub určitě taky najde.

Namítnete-li, že před akcemi je dobré vyrazit na nějaké to předpití a pokec – opět pro vás máme nabídku – co takhle předpití přímo na místě? To by se asi hodil nějaký ten akční drink … OK - třeba energydrink s vodkou za cenu vodky? A pro ty co energydrinky nebo vodku nepijí? Tak dobrá, máte to mít – Morgan & coke celou noc za 69 peněz. A jak s tím pokecem? Vrchní patro je pro něj jak stvořené, ale kdo by posedával nahoře – už od 20:00 dole začíná hrát energický trencík, který si pro vás připraví Joe Cormack. Pořád je to málo? Dobrá tedy - na vchodu každý z návštěvníků dostane identifikační pásku s číslem – po jedné hodině ráno pak proběhne krátká losáž a budou rozdány opravdu hodnotné ceny od značky Energy. Celá noc pojede až do páté hodiny ranní, takže na nedostatek muziky si stěžovat určitě nebudete. Jídlo připraveno, muzika připravena, pití připraveno, barmani nachystaní … tak co doma? Doma to znáte.

A co po vás za to všechno chtějí organizátoři a oslavenci? Bavte se dle libosti … a maličkost - dovolili bychom si požádat kuřáky, aby svou neřest omezili na horní patro (nebo na ven) – zlepší to ovzduší na tanečním parketu, což zvláště nekuřáci jistě ocení…

A za oslavence ještě jeden vzkaz: „Dárky nechte doma – to že přijdete, je tím hlavním dárkem, který nám udělá tu největší radost.“

20:00 - 21:50 Joe Cormack
21:50 - 23:35 DJ Tigi b2b Alexx
23:35 - 01:20 Zooropix b2b Hellman
01:30 - 03:15 Sandeagle b2b K1aptcha
03:15 - 05:00 Milestorm b2b Ian Rai

Aby se vaše uši nenudili a zároveň jsme vás navnadili, přinášíme vám nějaký ten poslechový materiál
Zooropix
Klapča
Tigi
Alexx
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH THIS FUTURE 9

Sobota 10. 12. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Joe Cormack DJ Tigi b2b Alexx van den Berg Zooropix b2b Hellman Sandeagle b2b K1aptcha Milestorm b2b Ian Rai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika