Akce Oh My God v Praze

Akce Oh My God v Praze

14. 12. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Premiérově se v pražském klubu Bunkr Parukářka dne 28. ledna představí úspěšná brněnská noc plná tvrdých beatů Oh My God! Těšit se můžete na styly jako jsou hardstyle, hardcore, tribecore, dnb, tekk a hardtechno. A koho vlastně uslyšíte hrát dvou scénách? To se dozvíte v následujícím článku.
První stage se ponese v rytmu hardstyle, hardcore, hardtechno a tribecore a to v podání těch nejpovolanějších z oboru. Jako hlavní tahoun večera se představí německý mladík M.a.T.z, který vám naservíruje pořádný tribecore a hardfloor. Specialisté ze stáje hard-alliance.cz DarkWatcher, Dark Wizard a The Nazgul si pro vás připraví hardstyle a hardcore. Dále se můžete těšit na Toshu společně s Olihení, kteří též přispějí svou trochou hardcoru do mlýna. Samozřejmě nemůže chybět zakladatel akce Oh My God, brněnský Marcus De Hard. Hardtechno přijede ukázat spolupořadatel akcí Oh My God Slayer.

Druhá stage bude pod vedením dvou sound systémů - Vault 23 a Bordel MLK včetně jejich hostů! Od nich čekejte jen to nejlepší z DnB/tekk/tribecore! Těšit se můžete na čtyři různé LIVE projekty. Od Vault 23 vystoupí hned tři - Flyp Fermetor, DoDo Livetekktor a Romer. Sound systém Bordel MLK nabídne LIVE od Happyho. Dále se představí Dj Tudor.

Akce se uskuteční 28. ledna 2012 v pražském v klubu Bunkr Parukářka. Začíná se v 20:00 a konec je naplánován na 05:30. Vstupné bude do 22:00 40 Kč, poté 60 Kč.

Oh my God Stage
M.a.T.z (DE) (tribecore/hardfloor)
Tosha (hardcore)
Olihen (hardcore)
DarkWatcher (hardstyle)
Dark Wizard (hardstyle)
The Nazgul (hardcore)
Marcus De Hard (hardstyle/hardcore)
Slayer (hardtechno)

Vault 23 & Bordel MLK Stage
FlypFermentor LIVE (tribecore)
DoDo Livetekktor LIVE (tribecore)
Happy LIVE (tribecore)
Romer LIVE (tribecore)
Tudor (tribecore)
+Guests (DnB)
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OH MY GOD

Sobota 28. 1. 2012
Vstup: do 22:00 40 Kč, poté 60 Kč
Vystupují:
M.a.T.z (DE) Tosha Olihen DarkWatcher Dark Wizard The Nazgul Marcus De Hard Slayer Vault 23 & Bordel MLK Stage FlypFermentor LIVE DoDo Livetekktor LIVE Happy LIVE Romer LIVE Tudor +Guests
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika