Rozhovor s Radkem Burešem ze Skyline

Rozhovor s Radkem Burešem ze Skyline

13. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Česká taneční kapela Skyline se vrátila ze své první koncertní cesty do USA, kde odehrála tři úspěšné koncerty. Nyní se chystá na pražský Lucerna music bar.
Tento týden odehrajete v pražském Lucerna Music Baru váš tradiční vánoční koncert. Na co se můžou vaši fanoušci těšit?
Tak hlavně to bude nářez jako vždy, koledy ani adventní klid slíbít nemůžeme. Slibujeme jen pot, divočinu a ostrý beaty! :) Ale samozřejmě dojde i na nějaké to vánoční překvápko, to zase jo. A k tomu všemu ještě speciální scéna a speciální projekce! On to totiž není jen vánoční koncert, je to zároveň náš největší klubový koncert letos a tak je to pro nás samozřejmě velká událost. Po koncertě ještě proběhne afterparty s našimi Hiffym a Jacobem, takže je zaděláno na pořádnej mejdan!

Zároveň to bude pro vás poslední koncert v tomhle roce. Jaký byl pro Skyline rok 2011?

Byl to dobrý rok – užili jsme si ho :) Hodně jsme hráli, povedla se festivalová sezóna, měli jsme radost, jak naživo fungují skladby z naší poslední desky Private Madness, Public Danger. A k tomu jako dva velký bonusy koncert na obřím festivalu Sziget v Budapešti a taky naše první tour po USA.

A jaké jsou plány na rok 2012?
Nejdřív musíme dodělat možná trochu překvapivě cover Mňágy a Žďorp k jejich 25. výročí. Petr Fiala nás oslovil a my jsme kývli – je to pro nás výzva, už jenom tím, že jsme se museli vůbec poprvé pustit do češtiny. Jinak začínáme pozvolna pracovat na naší další desce. Momentálně dáváme dohromady první nové skladby, zatím jsou docela dost taneční, i když těžko říct, kam se to ještě zvrtne. No a krom toho samozřejmě budeme hrát všude možně, protože to je náš život. Konkrétní data průběžně na www.skylineweb.cz nebo na našem Facebooku.

skyline

Dodejme, že koncert Skyline se koná ve čtvrtek 15. 12. od 20:00 v pražském Lucerna Music Baru.

www.skylineweb.cz

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SKYLINE

Čtvrtek 15. 12. 2011
Vstup: 200/250
Vystupují:
Skyline
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika