Reflex Cannabis Cup v novém

Reflex Cannabis Cup v novém

14. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní ročník Reflex Cannabis Cupu přichází se zásadní změnou celé soutěže. Od letošního roku se s přihlédnutím k tomu, že pěstování méně než pěti rostlin konopí už není trestným činem, ruší všechny pěstitelské kategorie soutěže.
Reflex Cannnabis Cup se nově stává fotografickou přehlídkou uměleckých fotografií s konopnou tematikou. Soutěž má od nynějška dvě kategorie: Cannabis Art a Cannabis Akt. V první kategorii soutěží obecné umělecké snímky s konopnou tematikou, v kategorii druhé soutěží fotografie kombinující krásu konopí a krásu ženy.

Základem soutěže je divácké kolo, hlasování, kde vítězné fotografie vyberou na serveru soutěže sami diváci. Další, redakční kolo zajistí redakce Reflexu a sponzoři. Šefem poroty redakčního kola soutěže je šéfredaktor Reflexu Ivan Hamšík, jeho zástupcem pak fotograf Reflexu Jan Šibík. V porotě zasednou přední výtvarní a fotografičtí kritici a umělci. Jiří X. Doležal jako zakladatel soutěže uděluje v obou soutěžních kategoriích zvláštní ocenění „Co bych nejraději konzumoval“. Hodnotné věcné ceny vítězům soutěže jako tradičně věnuje žižkovský Growshop (www.growshop.cz).

Uzávěrka soutěže je posledního ledna příštího roku, to jest 31.1.2012 v 24.00 hodin. Vítězné fotografie naleznete v Reflexu 1.3.2012 a ve stejný den proběhne v Roxy a galerii N.O.D. i slavnostní vyhlášení a party na počest vítězů, spojená s výstavou nejlepších fotek a spoustou dalších tématických zajímavostí. Fotografie se do soutěže přihlašují na serveru www.cannabiscup.cz.

Dodal: Manio
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX CANNABIS CUP

Čtvrtek 1. 3. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Krafty Kuts (Fingerlickin,UK), Robot, Manio, Tricky Trooops, Goldstar, Petr K, Code
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REFLEX CANNABIS CUP, 1.3. Roxy
1xSada hnojiv Hy-pro hydro A+B 5l a krabice papírků Flamez king size; 1x Bong Black Leaf skleněný, tričko a kšiltovka; 1x Dárkový balíček Party in house (papírky, drtička, filtry)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika