Speciální klubová edice Trancefusion

Speciální klubová edice Trancefusion

18. 12. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připadá vám čekání na dubnovou Trancefusion nekonečné a dlouhé? Pak je tu pro vás záchrana v podobě speciální klubové edice této oblíbené akce. Poprvé se Trancefusion přestěhuje z haly do útulného a moderního klubu SaSaZu, aby vám nabídla další smršť oblíbených ale i neokoukaných jmen na poli elektronické taneční hudby.
Po několika měsících se do Prahy vrátí irský producent John O´Callaghan, který při své poslední návštěvě zaslouženě sklidil nadšené ohlasy fanoušků. Během jeho setu dojde i na jedno velké překvapení!

Další hvězdou, která se představí pražskému publiku, bude Roger Shah, miláček českého publika, který byl hostem první premiérové Trancefusion . Roger byl v dubnu ohlasy fanoušků i samotnou atmosférou nadšený a do Prahy se velmi těší. Jistě předvede opět velkou show.

Jak je u Trancefusion zvykem, tak se pražské publikum může těšit na další jméno, které si v ČR odbude svou premiéru, do Prahy dorazí z Holandska Cliff Coenraad! Znalci trance hudby jeho tvorbu milují a oceňují, proto by měli být z jeho návštěvy nadšeni.

České barvy během této noci budou hájit Martin Gredner a velký talent Thomas Coastline.

A klasicky dojde i na speciálního live hosta, kterým nemůže být nikdo jiný než Betsie Larkin, která do Prahy dorazí z New Yorku a netřeba dlouho hádat, s kým na Trancefusion vystoupí. Bude to samozřejmě John O´Callaghan, s nímž má Betsie mnoho společných hitů. Určitě dojde i na současné novinky Save this Moment a Dream!



TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION


Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance, Trancefusion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION

Pátek 10. 2. 2012
Vstup: prvních 300 ks za 390 Kč, pak 490,- na místě 590,-
Vystupují:
John O´Callaghan (IRL), Roger Shah (D), Cliff Coenraad (NL), Thomas Coastline (CZ), Martin Gredner (CZ) Hosté: Betsie Larkin (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika