Trance & Progressive kalendář 1/2012

Trance & Progressive kalendář 1/2012

01. 01. 2012  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Zima je v plné síle, ačkoliv to venku není moc znát. Přijde mi nějaká ospalá, stejně tak jako začínající klubová sezóna v tomto roce. Ať jsem hledal, jak jsem hledal, moc zajímavých akcí jsem v prvním měsíci roku 2012 nenašel. Posuďte sami.
13. 1. – Otrozona
Pokračování psychedelické noci s názvem Otrozona. Tentokráte v pražském kultovním klubu Styx. Někteří z DJs tentokráte sáhnou hlouběji do historie a zahrají vám starší Goa a Psychedelic tracky nejen z pozdních 90 let. Těšit se můžete na Progresive Psy, Goa a Dark Psy. Během noci vystoupí Zooropix, Hellman, Starf a Beyond Infinity. O projekci se postará Zooteam.

13. 1. – Mindcircus

Mindcircus - to je nová trance a progressive noc, která proběhne v pátek 13. 1.  v brněnském klubu Trix. Zahrají zde tuzemští djs Trent, Deepress, Sheala a The Designer. Vstupné je na místě za symbolických 30 Kč.

21. 1. – X-Qlusive
V sobotu 21. ledna 2012 se do amsterdamské Heineken Music Hall vrací party ze série X-Qlusive z produkce promotérské agentury Q-dance. Jako hlavní hvězdy bezesporu zazáří Noisecontrollers. Bohužel pokud jste se chystali na tuto akci, a nestihli včas koupit lístek, tak pro vás máme smutnou zprávy – jako vždy je X-Qlusive vyprodáno!

21. 1. – Hardflash: The real hardcore edition
Tentýž den vystoupí ve slovenském MetroClubu v Šale legenda z Holandska – Neophyte na akci Hardflash: The real hardcore edition. Lineup na hardcore stage doplní Hardcore Masterz Vienna, HardBeat Society DJ Team, Skyscraper, Rob2Speed, AndyGTP, Gregi s MC Judgement Voice. Na druhé stage se bude hrát hardstyle. Ten vám zahrají - Enhancer, Darkwatcher, Dark Wizard, Robar a Kombajnérka, Kizzah, Biksi a Heavy Noizes.

28. 1. – Oh My God – Special Nuclear Edition
Premiérově se v pražském klubu Bunkr Parukářka dne 28. ledna představí úspěšná brněnská noc plná tvrdých beatů Oh My God! Těšit se můžete na styly jako jsou hardstyle, hardcore, tribecore, dnb, tekk a hardtechno.Na Oh my God Stage, která se ponese v rytmu hardstyle a hardcore se představí M.a.T.z, Tosha, Olihen, DarkWatcher, Dark Wizard, The Nazgul, Marcus De Hard a Slayer.

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINDCIRCUS

Pátek 13. 1. 2012
Vstup: 30 Kč
Vystupují:
Trent, Deepress, Sheala, The Designer
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika