2. report z Monkey Business

2. report z Monkey Business

08. 03. 2006  |  Autor: Kollba  |  Komentáře (0)
V pátek se konal koncert ze šňůry Monkey Bussiness, která propaguje poslední album Kiss me on my ego. Na místě se dalo koupit už jen sto lístků a ty byly hned prodány. O tom jak už to bývá nikdo nic netušil a mnozí návštěvníci se vraceli domů hodně zklamaní.
V pátek se konal koncert ze šňůry Monkey Bussiness, která propaguje poslední album Kiss me on my ego. Na místě se dalo koupit už jen sto lístků a ty byly hned prodány. O tom jak už to bývá nikdo nic netušil a mnozí návštěvníci se vraceli domů hodně zklamaní. Koncert byl beznadějně vyprodán a taky to stálo za to. Toto bylo pro mě třetí vystoupení Monkey Business, takže jsem už věděla, co můžu očekávat- výbornou show a neuvěřitelné pěvecké výkony Matěje Rupperta.

Celé to začalo docela nudně.Ale když se Ruppert rozběhl a skočil do publika, tak mě opravdu probudil, protože jsem byla přímo mezi hloučkem lidí na které se chystal skočit.Ale naštěstí jsem v poslední chvíli uhnula. Mnozí by teď mohli namítat, že to je to nejhorší, co jsem mohla udělat, ale s mou výškou a váhou by mě nejspíš jinak převálcoval. Ale nadšené publikum nenechalo zpěváka na holičkách a podrželi jej na svých rukou.

x

Poté se rozezněla písnička Boner se známým refrénem: I will put you ten feet under ground a všichni se rozezpívali. Hráli také hit Party shit, na kterém neuvěřitelně vyniká sexy hlas frontmana, který si jako vždy pohrával se svým hlasem při každém songu. Předvedli zde jak své známé taneční kreace a pohyby, tak i hvězdy a šňůry v Ruppertově podání.Asi se všichni, co viděli MB živě, shodnem v tom, že má zřejmě gumové tělo.

Z alba Why be in when you could be out také zahráli: My friends, Solidarnosc atd. Velké odezvy se také dočkali např. Monkey Town a All the bitches z alba Save the robots a songy z méně známého alba Resistance is futile. V pozadí jako vždy nezůstával ani Roman Holý, který se podílel na několika experimentálních skladbách spolu s Ondřejem Brouskem. Olda Krejčoves, který taky hraje v kapele Kollerband, si střihl sólovku na kytaru, která zněla naprosto dokonale.

Tato kapela dokáže prodloužit obyčejnou písníčku na song tvrvající třeba deset minut, ale při tom posluchač neztratí zájem a nadšení. Prostě začnou hrát, potom se dostanou do úplně jiné hudební sféry a nakonec dokončí to, co předtím začali. To nedovede zkombinovat každá kapela!

Překvapili různými výstřelky Romana Holého, předělávkou Call on me od Erica Prydze a dalšími komerčními fláky. Po přídavku byl koncert zakončen hitem Piece of my life, kretý znad zbožňují všichni.Ale v hale nevyzněl tak dobře a kvalitně než na jejich CD, kde si písničku můžeme vychutnat. Koncert bych hodnotila kladně a vím, že na Monkey Business se budu vždycky ráda vracet.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika