FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Imagination festival představuje hvězdný lineup

Imagination festival představuje hvězdný lineup
09. 01. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (10)
(Promotion) Nový taneční festival na jaře oživí českou scénu a udeří s line upem nabitým zahraničními headlinery a to hned na 2 událostech! Hlavní akce v březnu představí desítku zahraničních jmen převážně z pole dnb, v dubnu proběhne pražská premiéra hard dnb party Therapy Sessions.
„Festival představivosti“ sází především na propojení hudebních stylů, vizuální stránku, nápaditost a neohrané umělce, které ovšem podpoří jména světové třídy. Nechte se unášet proudem fantazie hudebních géniů, které jste si už dlouho přáli slyšet.

Main Event se odehraje 16. Března v garážích Kongresového Centra Praha a na Radio 1 stagi se vám představí zástupci labelů jako Viper, Hospital, Bad Taste, Renegade Hardware, Virus, Technique, Defunked a dalších.

Therapy Sessions se uskuteční o měsíc později, tedy 20. dubna na stejném místě. Na Radio 1 Stagi budou dominovat zástupci labelů jako Prspct, Position Chrome, Algorythm, Offkey, Genosha 175, Evil Beats, R-909, Noistorm, Nekrolog1k a dalších.

Představení headlinerů na MAIN EVENT 16.3.2012 v Praze:

DJ A.M.C. /UK/ (Titan Records)
Vítěz v kategorii Best Newcommer DJ a Best DNBTV set Drum & Bass Arena Awards pro rok 2011, velmi pravděpodobný nástupce nejlepšího drum and bassového dje na světě Andyho C! Zároveň také majitel labelu Titan Records. Alex Vám dokáže bez problémů zahrát ze tří gramofonů naráz a vy jej budete moci uslyšet v plné síle 16. Března!



TANTRUM DESIRE /UK/ (Technique Recordings)
Po velmi dlouhé době se v ČR předsdtaví Londýnský projekt Tantrum Desire! Extrémně rychle stoupající dvojice, upsaná po labely jako Viper Recordings, Technique a Worldwide Audio, se potkala v roce 2004 v jednom pirátském rádiu díky společné lásce k drum & bassu, produkci a DJingu. V roce 2005 začínají vydávat hudbu na vlastním labelu Heavyweight Records. V roce 2008 si jich všímá jeden z největších průkopníků DnB, Simon Bassline Smith, a na Technique Recordings vychází jejich debutový vinyl Xenomorph / Last Stand, který zní v pořadech stanice BBC Radio 1. Následuje EP Runaway Bass a první drumstepový počin „Chill“ s MC Youngmanem. Působová intra, chytlavé melodie a výrazné syntetizátorové zvuky, to je recept na úspěch Tantrum Desire. V současnosti bodují v hitparádách s vlastními tracky i remixy a jejich popularita stoupá závratným tempem. V Praze se představí Jay Faleye, tedy producent a zároveň hlavní tahoun projektu.



BLOKHE4D /UK & USA/
Michael Vegas, člen slavných Bad Company UK a Jonas Uman, držitel prestižního ocenění M4Music narozen v USA, přijedou poprvé do České Republiky oba dva zároveň reprezentovat projekt Blokhe4d! Za dobu působení dokázali vydat své singly jednotlivě či jako celek na labelech jako je Hospital, RAM, Bad Taste, Virus, Prototype, React, Viper a mnoho dalších!



MISTABISHI LIVE /UK/

Poprvé v historii zavítá se svým LIVE projektem do České Republiky Mistabishi! Proslavený releasy na labelech jako Hospital, Virus, Dispatch a nominovaný na objev roku v prestižní anketě Drum And Bass Awards! Jeho hity jako No Matter What, či From Memory zná jistě nejeden z vás. Jeho release Printer Jam si na youtube přehrálo dokonce více než jeden milion lidí! Máte se opravdu na co těšit!



FUTUREBOUND /UK/
Světoznámý Dj a producent, který vydal releasy na labelech jako Breakbeat Kaos, Hospital, Moving Shadow, Infrared, Timeless a mnoho dalších, dostávající do kolen návštěvníky takových klubů jako Fabric v Londýně či Womb v Tokiu! Sám je pak majitel věhlasného labelu Viper Recordings, který spolupracuje s umělci jako Camo & Krooked nebo např. ShockOne. Futurebound má za sebou již notnou dávku kolaborací a mezi ty nejslavnější patří např. první album Universal Truth, který vydal s Matrixem. Najdete na něm hity jako Coast to Coast, American Beauty či Skyscraper.



L.A.O.S. /FIN/

Poprvé do České Republiky dorazí hned dva zástupci projektu L.A.O.S. , budou jimi Jayem a D-Bex! Na kontě mají releasy pro značky jako Viper, Spearhead, Hospital, Defunked, Raw Canvas a mnoho dalších. Proslavili je singly jako např. Panda Style (Hospital Records), či Beautiful (Defunked). O pár let později pak Fire And Water, který složili již s vokalistkou Alexx. Tento release se objevil i na kompilaci UKF Drum & Bass a vyšel na labelu Viper Recordings. L.A.O.S. za roky svého působení hráli již prakticky po celém světě, ve dvojici vystoupí v ČR poprvé 16. Března!



CAUSE 4 CONCERN /UK/
Známý celek z Velké Británie, který se pohybuje na scéně bezmála 13 let a založil vlastní label Cause 4 Concern Recordings, se zařadil mezi elitu neurofunkové scény. Ze složení Optiv, Mark a Stu přijede do ČR toto uskupení reprezentovat Stuart. Na svém kontě mají kolaborace se zásadními jmény scény jako Teebee, Matrix, Gridlok, Raiden a spousta dalších. V roce 2009 vydali své debutové dvojalbum Pandemic.



DEEP FOCUS /UK/
Poprvé do České Republiky zavítá Robin Andrews aka Deep Focus! Talentovaný mladý producent, upsaný na labelech jako Point 9 Audio nebo Velcro City. Mezi jeho nejslavnější tracky patří například Heavy Metal, který si poslechlo na serveru youtube bezmála čtvrt milionu lidí! Jeho hudba je charakterizována harmonickými prvky plné barvitých elementů správného deepového a liquidového drum & bassu a se svými tracky se dostal do youtube kanálů jako je např. věhlasné Liquicity.



L-PLUS /SK/
Jeden z nejlepších djů a producentů slovenské scény a zároveň jeden z nejúspěšnějších producentů z východní Evropy, aktivní na scéně již od roku 1998, upsaný na prestižních labelech jako Technique, Viper Recordings nebo Urban Takeover. L-Plus spolupracoval se jmény jako Paul B či MC Coppa. Jeho track Middle East Sun, který vyšel na Futureboundově labelu Viper Recordings, si dokonce vybral sám Andy C do své kompilace Nightlife 4, která vyšla na RAM records! L Plus nedávno navázal svojí kariéru novou spoluprácí s labelem Technique.



NO MONEY /CZ/

Jediný český zástupce z Ostravy, reprezentující labely Bad Taste či Subsonik, držící se dlouhodobě na špičce domácí drum & bassové scény, duo C-Phone a Limitedd je bezpochyby velkým lákadlem pro všechny fanoušky neurofunku! Jejich tracky kolují v setech světových jmen jako např. Ed Rush, State Of Mind, John B, Chris Renegade, Sigma a mnoho dalších. No Money jsou každým rokem na špici Czech Drum And Bass Awards, duo přijede reprezentovat po boku jmen z celého světa C-Phone!



MC COPPA /UK/
Profesionální a citlivý přístup k hudbě a 10 let zkušeností, to je MC Coppa. Jeden z nejvšestrannějších a nejlepších drum & bassových MC‘s v současné době. Za svou kariéru účinkoval již ve více jak třicítce zemích po celém světě např. vedle známých hvězd jako je Aphrodite, Roni Size, Danny Bird, DC Breaks, ale i Current Value nebo Cooh. Mimo drum & bass patří mezi jeho největší úspěchy např. slavnostní uvedení koncertu Missy Elliot v Malaysii. Na účet si připsal i kolaboraci s českými No Money.




Představení headlinerů na THERAPY SESSIONS 20. 4. 2012 v Praze:

PETER KURTEN /BE/
Řezník z belgického Douru má na kontě pěknou řádku tracků vydaných na labelech Genosha 175, Black Hoe, Freak, Union a dalších. Sám je majitelem labelu Evil Beats a spolu se Sinecorem tvoří projekt Antichristus. Jako hudebník s metalovými kořeny hraje na basu v metalové kapele Do or Die a také příležitostně na bicí. V jeho setech se mísí styly DnB, crossbreed, jungle, hardcore, schranz a metal. Do České Republiky zavítá poprvé!



THE PANACEA /DE/
Již poněkolikáté k nám zavítá legendární producent a DJ, The Panacea, německý mág spojující ve svých setech prvky hardcore techna, jungle music, drum & bassu a industrialu. Jeho osobitý styl a projev za mixážním pultem přináší napalmovou jízdu nasycenou těmi nejtvrdšími beaty a atmosféru gradující do extrémů. Jako producent i DJ nepřestává inovovat a udržuje si kredit nadčasového umělce. Těšte se na další nářez od nezničitelného raver-punkera!



DUB ELEMENTS /ESP/
Duo Dub Elements ze španělské Sevilly vtrhlo na drum & bassovou scénu začátkem roku 2009 a dnes se řadí mezi špičku. Během pouhých tří let vytvořili mnoho tanečních bomb vydaných na řadě prvotřídních drum & bassových a breakbeatových labelů jako Algorythm, Hardcore Beats, Lot49 nebo třeba Big Riddim. Letos chystají debutové LP na labelu PRSPCT Recordings. Se svým charakteristickým jedinečným soundem - nakažlivými basovými linkami, strhujícími rytmy, pasážemi a bleepy, sklízí úspěchy po celé Evropě.



LOWROLLER /IT/
Lowroller se svým soundem velmi rychle kontaminuje párty v zemích po celém světě, v Evropě např. v Belgii, Nizozemsku, Polsku, Itálii, Portugalsku, Švýcarsku nebo Velké Británii. Vy ho budete mít šanci poprvé slyšet v ČR! Releasy vydává na labelech jako Nekrolog1k, PRSPCT, Industrial Strength, Future Sickness a mnoha dalších. Jeho distorzní pohled na hudbu, který získal během hraní v dalších projektech zaměřujících se např. na hardcore či frenchcore, mu umožnil vyvinout styl spojující Hardcore a Drum & Bass do takové míry, že nelze oddělit jedno od druhého.



D-TOX /IT/
Zahraniční zástupce hardcore/frenchcore scény v lineupu pražské Therapy Sessions! D-Tox rozvíjí svůj sound již několik let, aniž by se snažil následovat trendy. Usiluje o účinnou nápaditost tracků vhodných jak pro taneční parket tak k poslechu. Jeho produkce vyšla na labelech Neurotoxic (Audiogenic), R-909, Noistorm, Astrofonik, Headfuck Negative a dalších. Svými sety uchvátil undergroundové publikum v Itálii a Nizozemí, producentsky spolupracoval s nejzvučnějšími jmény italské, ale i zahraniční industrial/hardcore/frenchcore scény. Pod nickem D-Tox produkuje hardcorem a frenchcorem silně ovlivněný drum&bass a vytvořil kolaborace např. s Throttlerem, Gancherem a Numekem. S Frazzbassem založili duo Subversion, kterému dokonce vyšlo EP na Prague Nightmare Records! V ČR má po několika úspěšných vystoupeních solidní základnu fanoušků.



HUNGRY BEATS /CZ/
Producentské duo Hungry Beats se potkalo již v roce 2004 u sound systému Lettek, který je dodnes jeden z nejznámějších v ČR. Společné usilí dvojice Hdg & Krist off vyústilo ve spolupráci na projektu, který se zapsal do dějin české hardcorové a frenchcorové scény. Zlom přišel v roce 2009, kdy Hungry Beats vydali své první EP’s na Prague Nightmare Records. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a brzy přišly nabídky ze zahraničí. Poslední dva roky brázdí Hungry Beats Evropské země a upisují se na labelech jako Noistorm, Astrofonik, GGM a mnoha dalších. Mezi jejich největší úspěchy patří hraní v hlavním čase po boku hvězd jako je Angerfist, DJ Producer, The Sickest Squad, Frazzbass a mnoha dalších v ČR i v zahraničí.

HUNGRY BEATS - WHERE IS THE MUM? [Official Noize] by HUNGRY BEATS

MOPTRON & ZENON /PL/

Polská dvojice DJ’s a promotérů stojících např. za Therapy Sessions v Polsku, společně s grafikem jménem Prototype tvoří uskupení Yellow Label. Dlouholetá známost se odráží v jejich back2back setech. Rychlé a přesné mixy oživují kousky vlastní tvorby a dohromady vytváří neopakovatelnou párty atmosféru plnou valících se basů a úderných beatů, kterou si již mohli vychutnat drum & bassoví fanoušci také v Čechách, na Slovensku a ve Velké Británii. Do Čech se vrací s nadšením a elánem.

HANZALL /CZ/
Promotér Therapy Sessions Czech Republic a jeden ze zakladatelů Bubblebeatz crew. Jako DJ se snaží neustále vyvíjet a držet krok s novými směry v drum & bassu. Během své hudební cesty okusil downtempo, liquid funk, atmospheric DnB, old-school jungle, ragga, jump-up, neurofunk, darkstep, techno DnB, drumstep a dubstep. Na Therapy Sessions zahraje stylově odpovídající nářez.

CONTEST WINNER /?/
Vítěz soutěže o úvodní set akce. Soutěž proběhne prostřednictvím webu Sety.cz, zúčastnit se mohou DJ’s z ČR i ze zahraničí. Nejlepší soutěžní set vyhrává na základě hlasování poroty a fanoušků.

Kapacita festivalu je z důvodů pohodlí návštěvníků striktně limitována. Prvních sto vstupenek na každou z edic najdete za bezkonkurenčních 299 Kč! Limitované edice vstupenek najdete v síti Ticketstream.

Více informací o předprodeji a úplné představení všech účinkujících najdete na www.imaginationfestival.cz

Dodal: Jan Vieweg, Therapy Sessions
IMAGINATION FESTIVAL

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 16. 3. 2012
299 - 499 Kč v předprodeji
Vystupují:
dj A.M.C. (UK), Tantrum Desire (UK), Blokhe4d (UK & USA), Mistabishi live (UK), Futurebound (UK), L.A.O.S. (FIN), Cause 4 Concern (UK), Deep Focus (UK), L-plus (SK), No Money (CZ), Mc Coppa (UK)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
sfk | 16. 04. 2012 | 09:17:57
BLOKHE4D

lk - Na Flédě spolu byli ne?

Baly | 14. 03. 2012 | 01:32:34
dík

hej tak sem prej vyhral 2 vstupy,tyjo dikec moc.kuli penezum sem nakonec nechtel jit ale takhle si to uziju jak to jen pude.dikec
deex | 01. 03. 2012 | 08:11:57
Tesim se jak svin!! ;)
DnBeer | 01. 03. 2012 | 12:38:12
amc

AMC je král :)
lk | 13. 01. 2012 | 10:45:31
BLOKHE4D

sfk poprvé Uman i Vegas dohromady !

sfk | 12. 01. 2012 | 07:02:24
BLOKHE4D tu nebudou prvně ...

Moderátor | 10. 01. 2012 | 06:39:13
2 nově ohlášené akce

festival Imagination: http://www.poslouchej.net/party26650-IMAGINATION-FESTIVAL.html

dubnová Therapy Sessions: http://www.poslouchej.net/party26651-THERAPY-SESSIONS.html

Marden | 15. 10. 2009 | 09:59:00
očkovací látka aplikována

Teď jen počkat na ten správný okamžik :smile54:
DeCubitus | 15. 10. 2009 | 05:06:39
jasná věc jedu už po třetí, super music
ozzby | 15. 10. 2009 | 02:44:27
THERAPY SESSIONS

[img: http://www.poslouchej.net/forum/userpix/3_TS_2009_poster_final_1024_2.jpg[/ img:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |