Music city club slaví první narozeniny

Music city club slaví první narozeniny

10. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Music City Club je součástí největší maloobchodní prodejny hudebních nástrojů, hudební aparatury a veškeré ostatní hudební techniky v České Republice - Music City. Klub letos slaví rok od svéha založení.
“Když jsem společně s Danielem Bendlem před koncem roku 2010 založili Music City Club nápadů jak toto skvělé místo využít, bylo mnoho” říká Jindřich Janda provozní a dramaturgický ředitel Music City Clubu. V klubu se pořádají koncerty, párty, workshopy, DJ´s akce, divadelní vystoupení a vlastně veškeré ostatní činnosti, které vás při vyslovení slova “klub” napadnou. Nyní v roce 2012 oslaví club 26. ledna svoje první narozeniny a k této příležitosti je připraveno spoustu skvělých novinek a překvapení.

Zájmem klubu je především živá hudba rozličných stylů. “Jsme multižánrový klub, ale rádi u nás hrajeme Rock&Roll, Funky, RnB, Soul, Rock, Hip-Hop, WorldMusic, stejně tak se nebráníme ani tvrdším stylům od Hard Rocku až po veškeré druhy Metalu a samozřejmě ani soukromým párty.” s úsměvem dodává Jindřich Janda. V moderním prostředí se skvělým technickým vybavením, kterým Music City Club disponuje je radost hrát. Zvuk zajišťují velmi ostřílení zvukaři a technici, kteří mají zkušenosti z velkých českých festivalů (Rock for People, Sázava fest atd.).

Akce, která je připravená až do konce března zahrnuje hraní v klubu s kompletním technickým vybavením a zvukařem pouze za 500 Kč! Pořadatel případně kapela sama si ponechává 100% ze vstupného.

Další novinkou je možnost pravidelných zkoušek v Music City Clubu. Domluvit zkoušení a zjistit podmínky je jednoduché. Stačí napsat e-mail na adresu klubu.

A v neposlední řadě je připravena i akci pro návštěvníky v podobě hodinových slev přes celý narozeninový výkend od 26. - 28. ledna. To znamená že např. mezi 19:00 a 20:00 bude pivo stát 15 kč,- a tak dále. S měnícím se časem se mění i zlevněný sortiment až do 24:00.

Prapagace akcí, které se v Music City Clubu konají, zajišťují FUNonline, Rebel radio Brod, a dalšé naši partneři. Samozřejmostí jsou Facebook stránky a webové stránky klubu.

www.musiccityclub.cz

Facebook

Dodal: Jindřich Janda
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika