Bio: Francouzský techno kouzelník Popof

Bio: Francouzský techno kouzelník Popof

15. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 27. ledna se pražský Yes klub otřese v základech! Vůbec poprvé se zde představí fracouzská tech-minimalová ikona Popof. Bližší info o osobnosti Alexandra Paounova aka Popofa najdete v článku.
Jak jsme již zmínili, poslední lednový pátek 27.ledna se v prostorách Yes klubu odehraje mejdan s velkým M, na kterém by neměli příznivci kvalitní elektronické hudby a především minimal techna chybět. Hlavní hvězdou večera bude francouzská star Popof, kterému bude sekundovat jeho krajanka - svůdná Miss Duckin, francouzské duo 2Vinz & Daj a Basscave. Českou část line-upu bude reprezentovat Subgate, djane Sonja ze stáje Poslouchej.net a Eddrum.

Pojďme se ale zaměřit na headlinera tohoto eventu - Popofa, který se právem řadí mezi přední francouzské producenty.

Počátky Alexandra Paounova jsou spjaty především s Heretik Sound systemem, který se prezentoval styly jako je tekno nebo hardcore. Po čase se ale Popof vydává na solovou kariéru, v rámci které vystupuje v nespočtu zemích Evropy, v Severní i Jižní Americe, Asii, Blízkém Východě a dokonce i Austrálii.

popof

Není divu. Díky jeho osobité produkci pohybující se na pomezí minimalu, techna, electra a techhousu, si vydobil pevnou pozici na poli světové elektronické scény a získal si obdiv nejednoho clubbera či djských a producentských kolegů z celého světa.

Jeho počiny spatřili světlo světa na renomovaných labelech, mezi které patří například Cocoon rec., Cr2, Turbo, A.F.U., Mistakes a spousta dalších. Do svých setů je zařadili hvězdy světového formátu jako je například Sven Vath, Tiesto, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Tiga, Sasha nebo John Digweed.

Pokud sledujete charts známých portálů typu Beatport, zajisté vám neunikl fakt, že téměř každý počin tohoto umělce se pravidelně umisťuje na předních příčkách.

popof

Kromě jeho originálních tracků je Popof znám svými skvělými remixy. Za svou kariéru má na svém kontě oficiální remixy pro ikony jako jsou Depeche Mode, Chemical Brothers, Moby, Booka Shade, Vitalic, Tiga, Tocadisco nebo Martin Solveig.

V roce 2009 zakládá svůj vlastní label Form, který je v poslední době mezi dj stále více skloňovaným pojmem a na kterém naleznete releasy od producentů typu Sebastien Leger, James Harcourt, H2, Jay Lumen, Julian Jeweil a dalších.

Popof Facebook
Popof Myspace

Připomínáme, že kapacita klubu je limitována a proto doporučujeme zakoupení vstupenek v síti Ticketpro!

PŘEDPRODEJ: 250CZK + poplatky

Facebook event

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

POPOF: FIRST TIME IN PRAGUE!

Pátek 27. 1. 2012
Vstup: 250 Kč
Vystupují:
Popof (FR), Miss Duckin´(FR), Djane Sonja, Basscave, Eddrum, Subgate 2Vinz vs DAJ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika