Boss headlinerem nové party Techno Animals

Boss headlinerem nové party Techno Animals

16. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 28. 1. proběhne v klubu Touster zbrusu nový mejdan Techno Animals. Headlinerem prvního dílu je slovenský matador Boss. Těšit se můžete na speciální mix složený především z jeho vlastní produkce, kterou vydává pod značkou Dole Gate records.
Boss se řadí mezi top techno djs ve střední Evropě a bezesporu je k tomu důvod. Vytvořil více jak deset vlastních EPs, jeho skladby se objevují na mnoha kompilacích a jeho remixy byly přijaty za své u mnoha evropských techno djs. Bossovo EP pod názvem Parametr One bylo dokonce vydáno pod hlavičkou labelu Kne ´Deep, za kterým stojí světoznámý Rush. Dále spolupracoval s Mariánem Cekovským, Darou Rollins, Tokym, Dalem a s mnoha jinými. Jako jeden z mála umělců na Slovensku se dostal až na vrchol současné techno scény. To potvrzuje i seznam jmen, se kterými hrál na jednom pódiu. Jsou to Dave Clarke, Speedy J, Jeff Mills, Westbam, Radial , Rush a mnoho dalších. Boss je prostě hvězdou všech techno parties a proto nesmí chybět na prvním díle pařby TECHNO ANIMALS.

boss
Podívejte se na fotky dje Bosse z Roxy v r. 2006

Dalšími hosty jsou výborní LiVe a Tchunhas, představitelé projektu undergroundového sound systému Deep smoke (Developing Artis). Dj LiVe, jehož styly se pohybují v rozmezí deep house, tech-house až techno, na tomto mejdanu zahraje exkluzivně svůj techno set a tím připraví půdu pro Bosse. Tchunhas, známý především svými osobitými techno mixy, vás na premiéře mejdanu TECHNO ANIMALS rozhodně nezklame. Dále vystoupí Franke, působící na české taneční scéně již od roku 1993, a který si zahrál po boku takových jmen jako jsou například James Ruskin, Inigo Kennedy, Industrialyzer Live. Ondra K, kterého jste pravidelně slýchávali v rámci jeho rezidentní noci v legendárním houseboat klubu Bukanýr nebo v současné době v klubech Yes, Chapeau či Roxy. A v neposlední řadě Adam Cloud – pořadatel a rezident party TECHNO ANIMALS, člen projektu Proud-M DJs a Proud Nation Radio Show, který si pro tuto příležitost připraví deepovější techno lahůdky a jeho set bude tím pravým na rozjezd celého mejdanu!

Tento premiérový line up v kombinaci s výborným zvukem v klubu je zárukou skvělého mejdanu, na kterém byste rozhodně neměli chybět!

www.touster.cz

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO ANIMALS

Sobota 28. 1. 2012
Vystupují:
Boss, Adam Cloud, LiVe, Tchunhas, Franke, Ondra K
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika