Dj San představí v Roxy nové album

Dj San představí v Roxy nové album

23. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Holandský dj San, v ČR dobře známý z akcí jako Transmission, Summer of Love, TDK Timewarp nebo Pleasure Island, momentálně bourá hranice po celém světě se svým debutovým albumem Kiss of Life. V rámci jeho Kiss of Life Album Release Tour, San představí album i českému publiku 4. února v klubu Roxy.
Sanův první velký úspěch na poli světové taneční scény přišel před deseti lety releasem Solid Sessions – Janeiro. Tento singl se dostal do TOP 10 v 11 zemích světa! Další velký úspěch zaznamenal jeho track Nothing Remains the Same, který se dostal na první pozice v žebříčku prodeje na Beatport.com (trance chart) a najdete ho mimochodem i na debutu Kiss of Life.



Během své kariéry San spolupracoval například s Arminem van Buurenem, Tiestem, Ferry Corstenem, Marco V, M.I.K.E., Dash Berlin a mnoha dalšími známými jmény. Největší úspěch zaznamenal San v roce 2011, kdy jeho debut Kiss Of Life vydalo vydavatelství Sony Music. Album už vyšlo v zemích jako Finsko, Řecko, Belgie, Polsko, Bulharsko, Itálie, Rusko, Asie (Universal), na Středním východě (EMI/Virgin) a další budou následovat. První dva singly Kiss of Life a I Feel You již bodují ve světových hudebních žebřících, rádiích, a dokonce byly zařazeny do rotace na MTV.

Skladby z alba Kiss Of Life rovněž najdete na různých kompilacích. Například Ferry Corsten zařadil track Lose It All na svou kompilaci Once Upon A Night Vol.2. Richard Durrand si pak pro svou kompilaci In Search Of Sunrise 8 vybral dokonce dva Sanovi tracky, konkrétně Kiss of Life a Kissed By the Sun.



Tohle všechno zní moc pěkně, ale nejlépe se o kvalitách Sanova debutu samozřejmě přesvědčíte naživo 4. února v ROXY!

Dále vystoupí progresivní DJ Bon Finix, který vydal několik svých singlů na Sanově labelu Fektive a dokonce zremixoval i jeden z tracků, který se objevuje na album Kiss of Life, a který bude vydán za pár měsíců jako singl. Celou akci rozjede talentovaný český DJ a producent Jean Luc, který zabodoval například se svou společnou skladbou s Michaelem C Exported a oficiálně remixuje jména jako Kosheen, Eddie Sender, Michael Burian, Bon Finix, Neo a další.

Line-up:
22:00 Jean Luc
01:00 SAN (NL)
03:00 Bon Finix
05:00 end

www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ SAN - KISS OF LIFE ALBUM RELEASE TOUR

Sobota 4. 2. 2012
Vstup: do 23h 100,- poté 150,-
Vystupují:
San, Jean Luc, Bon Finix
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika