První jména na Love Planet

První jména na Love Planet

09. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořádající agentury festivalu Love Planet v současné době intenzivně pracují na programu letošního ročníku, který se odehraje 11. a 12. srpna opět na letišti v Táboře. Meti prvními potvrzenými jmény jsou např. Franz Ferdinand.
Pořádající agentury festivalu Love Planet, Interkoncerts/Live Nation a D Smack U Promotion, v současné době intenzivně pracují na programu letošního ročníku, který se odehraje 11. a 12. srpna na letišti v Táboře. „Řada interpretů je především stále ještě v jednání. Nyní mohu potvrdit první tři velká jména z našeho programu. Na Love Planet vystoupí velmi populární skotské kvarteto Franz Ferdinand, finští The Rasmus a HIM,“ uvedl David Urban. Na festivalu, na kterém se v roce 2005 vystřídalo přes tisíc umělců, zahraje vedle zahraničních hvězd také mnoho českých interpretů jako například Sunshine, The Ecstasy of Saint Theresa, Chinaski, Khoiba, The Nihilists atd.

Festival i letos nabídne rozsáhlý program příznivcům taneční hudby, do Tábora přijedou například Andy C, Dave Seaman, High Contrast a The Fresh. Organizátoři multižánrového festivalu chystají opět přehlídku divadelních projektů a workshopů, které na dva dny zaplní prostor divadelního stanu a jeho okolí. Návštěvníci budou moct v Táboře po celou dobu navštěvovat projekce ve filmovém stanu. Součástí doprovodného programu bude sportovní areál, ve kterém festival nově nabídne například exhibici ve Freestyle motocrossu. Promotéři počítají s vyšší návštěvností oproti prvnímu ročníku, proto bude Love Planet disponovat větším stanovým městečkem a přidá parkovací plochy.

V současné době je možné zakoupit dvoudenní lístek na festival za 695,- Kč, tato cena bude platit do 31. května. Od 1. června bude lístek za cenu 895,- Kč. Dvoudenní vstupenka na místě vyjde pak na 995,- Kč. Návštěvníci budou mít možnost si na místě koupit jednodenní vstupenku na druhý den festivalu za 795,- Kč.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika