Anyway se v Roxy rozloučí se svými fanoušky

Anyway se v Roxy rozloučí se svými fanoušky

29. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední lednové vydání akce Free Mondays, která proběhne v klubu Roxy v pondělí 30. ledna, bude zároveň poslední akcí, na níž bude koncertovat garage-punková úderka Anyway!
Čtyřčlenná kapela původem z Mělníka se se svými fanoušky hodlá rozloučit s plnou parádou a do ROXY si při té příležitosti pozvala energické stoner-rockery The Pooh a oblíbenou tech-punkovou dvojku Kay&Tvzex (Sunshine), jejichž divoké party Bounce! Bounce! jsou na domácí klubové scéně proslulé.



„Po více než deseti letech neunávného hraní, včetně několika zahraničních turné a čtyřech studiových albech, nespočetně kompilací a několika singlech jsme došli do stadia, kdy už nebylo možné z časových důvodů a rozlišností osobních preferencí věnovat se kapele tak, jak by si zasloužila, a tak aby byla udržitelná kontinuita a integrita toho, co Anyway vždy byli. Než do budoucna dělat nejaké konpromisy, dohodli jsme se, že radši už dál hrát nebudeme,“ říká k rozpadu Anyway frontman kapely Jirka Nedvídek.

Rozlučkový mejdan startuje ve 20:00. Jako první zahrají The Pooh, kteří mají na svém kontě už přes 300 koncertů a předskakovali takovým jménům jako Green Day, Billy Talent nebo Black Rebel Motorcycle Club. Po koncertě Anyway pak přijde na řadu již zmiňovaná dvojka Kay&Tvzex. VJovat bude AKA 47. Vstupné je ZDARMA!

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS LIVE ANYWAY

Pondělí 30. 1. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Anyway, Kay & Tvzex
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika