Milan Somora namíchal Naked Podcast 009

Milan Somora namíchal Naked Podcast 009

30. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Únorový podcast labelu Naked Records namíchal dj a producent Milan Somora. Našlápnuté techno a house groovy vás mohou potěšit třeba v autě, ve skutečnosti ale vybízejí k nástupu na parket!
Milan Somora namixoval skladby od producentů jako Carl Cox, Alan Fitzpatrick, Carl Falk a dalších, aby vytvořil pestrý, ale kompaktní set, ke kterému se budete rádi vracet.

Naked Podcast 009 společně s bližším popisem naleznete k poslechu či ke stažení opět pouze na našem Soundcloud profilu. Budeme rádi, když set také okomentujete.

http://soundcloud.com/naked-records/milan-somora-naked-podcast-009


Milan Somora a jeho hudební život
Hudební tvorbě se trvale věnuje už od roku 1997. V současné době posílá svá hudební díla do světa díky českému vydavatelství Naked Records. Od začátku byl věrným posluchačem stylů trance a techno. Ovlivnili jej například Robert Miles, Prodigy a další. S postupem času však jde vyhraněnost stranou a Milan Somora se čím dál častěji noří i do vod chilloutu nebo drum’n’bassu. V roce 2007 s kamarády založil projekt Electricity, který spojuje komunity DJů a šíří mezi lidi nekomerční elektronickou hudbu.

http://www.milansomora.com

Dodal: Lukáš Dostálek aka Skein
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika