Czech Drumandbass Awards 2011 startují

Czech Drumandbass Awards 2011 startují

31. 01. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok se s rokem sešel a je opět čas dát hlas svému nejoblíbenějšímu zástupci, klubu, party nebo festivalu, který vás po celý rok 2011 nejvíce bavil. Anketa je vyrobena tak, abyste s vyplněním neměli potíže, náročnější otázky nejsou povinné.
Hlasování poběží do 24. března 2012, aby pak následně mohli být sečteny a slavnostně odhaleny v pátek 13. dubna ve vašem „klubu roku 2010“, pražském Crossu. Hlasování najdete na dobře známé adrese http://www.drumandbass.cz/awards .

Systém hlasování je udělán tak, aby jste v každé otázce mohli vyplnit kohokoliv chcete. Nejste tak omezeni žádnou nominací, zůženým výběrem lidí / prostor / parties. Jsme přesvědčeni, že tento systém vám dá naprostou volnost a splní tak hlavní cíl ankety: Vybrat nejoblíběnější zástupce české drumandbassové scény za rok 2011.

Každý hlasující získává okamžitě po vyplnění svého jména volný vstup na závěrečné vyhlášení, kde proběhnou soutěže o nejrůznější hodnotné ceny. Připravujeme pro vás další speciality, které se budou v průběhu ankety zobrazovat na vašich oblíbených informačních webech.

Nezbývá než vám popřát uvážený výběr a hurá do hlasování.

Http://www.drumandbass.cz/awards

Dodal: Aleš Rouček
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika