Legendární Kyuss v Praze

Legendární Kyuss v Praze

02. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bjork, Garcia, Oliveri! Tři čtvrtiny původních členů legendární americké kapely Kyuss a jediní, kteří mají jediní výsostné právo hrát ten pravej mazec, se dali znovu dohromady a naverbovali mistra šesti strun Bruna Feveryho, aby rozpoutali v po celé Evropě svou bouři desert rocku.
Jak možná víte nebo nevíte, KYUSS je už přes dvacet let. Na střední škole se dali dohromady BRANT BJORK, JOSH HOMME a JOHN GARCIA a založili v roce 1989 KYUSS (původně s názvem SONS OF KYUSS). Kapela vydala celkem pět alb, na kterých zpíval GARCIA. V říjnu roku 1995, jen tři měsíce po vydání svého přelomového alba ……AND THE CIRCUS LEAVES TOWN (díky vysílání MTV) se KYUSS rozpadli. Od té doby byla kapela v hibernaci, ale stala se legendou a ovlivnila tisíce kapel po celém světě.

V roce 2010 hrál GARCIA řadu koncertů po Evropě pod názvem “GARCIA PLAYS KYUSS”. společně s BRUNO FEVERYM a dvěma dalšími skvělými muzikanty z Holandska. Plánovali odehrát jedinou šňůru a svou misi splnili.

Ale GARCIA se spletl, a to pořádně! Poptávka po kapele byla mnohem větší, než čekal. Oddaní fanoušci rozpoutávali při každém koncertě hotové šílenství. Během jednoho festivalu s názvem HELLFEST ve Francii se NICK OLIVERI a BRANT BJORK spontánně přidali k JOHNOVI na pódiu a došlo k momentu, který členové kapely nepocítili 20 let – adrenalinová vlna se vzedmula. Během několika hodin se rozhodli znovu spolu začít hrát…naživo, na pódiu a na plné pecky…A nyní budete mít příležitost to poznat i vy! Tahle partička vám ukáže, co to je desert rock a přehází vám všechny orgány v těle… KYUSS LIVES!

www.kyusslives.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: KYUSS

Neděle 3. 6. 2012
Vstup: 500/660
Vystupují:
Kyuss
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika