Nová housová noc Lounge MagaZzine

Nová housová noc Lounge MagaZzine

02. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V novém luxusním music pubu v centru Prahy se můžete těšit na premiéru pravidelného večírku Lounge MagaZzine, který Vám bude dvakrát měsíčně servírovat tu nejlepší taneční hudbu z nekonečných vod house music.
Food bar, který se nedávno otevřel v Jindřišské ulici, hned u Václavského náměstí Vám může nabídnout opravdu luxusní a originální prostory s velice kvalitní kuchyní a nápojovým lístkem.

Každý víkend se můžete těšit na djs a skvělé akce. Jedna z akcí, kterou budete moci ve Food baru navštěvovat pravidelně je i Lounge MagaZzine. Rezidentem těchto večírků se stal pražský dj Ketan, jehož další akce jako Retrospection!!night a GTFCKD djs Marathon získávají stále více a více fanoušků po celé republice. Jeho historicky prvním hostem Lounge MagaZzinu bude legenda naší pražské a ne jen pražské taneční scény dj Pete Walk.

Těšte se na výběrové sety, které si oba kluci připraví speciálně pro Food bar. Akce začíná ve 20:00 a její konec bude po půlnoci, abyste mohli v klidu a skvěle naladěni vyrazit za další noční zábavou. Nenechte se odradit místem, kde se Food bar nachází, přijďte se podívat a poslechnout si dje Ketana a Pete Walka a uvidíte sami, že klubíky v centru nemusí být vždy po vzoru ostatních podniků!

Takže nezapomeňte - 10.2.2012 ve Food baru!

http://foodbar.cz/

Dodal: Petr Wacko
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika