A Banquet v dubnu pokřtí debutové album

A Banquet v dubnu pokřtí debutové album

06. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražská kapela A Banquet, která svým hudebním stylem, který nazývá futu-roll, oslnila nejen domácí publikum, ale i hudební kritiky, kteří ji řadí mezi největší naděje domácí hudební scény, zveřejnila informace k vydání a křtu svého debutového alba.
Deska, kterou A Banquet nahrávali koncem loňského roku v Chicagu s renomovaným producentem Stevem Albinim (Nirvana, Pixies), se bude jmenovat BREATH, bude obsahovat 11 písní a vyjde na jaře letošního roku. První singl s názvem Far Away však kapela vypustí ve formě nového videoklipu do světa už začátkem března.

„Breath jako nadechnutí k něčemu novému, Breath jako něco, co je naší součastí, BREATH, naše debutová deska, do který jsme ze sebe dali maximum,“ říká frontman kapely Mathieu von A Banquet k názvu alba.

Desku, kterou kromě Albiniho produkuje také Boris Carloff a kterou právě společně dokončují, kapela pokřtí 10. dubna v pražském Lucerna Music Baru. A Banquet však již před dokončením alba vstoupili do letošního roku více, než dobře. MF Dnes je označila jako č. 1 mezi kandidáty na hudební hvězdy letošního roku na domácí scéně, jejich poslední klip Lost in Your Shades se už několi týdnů drží mezi TOP 5 diváckých přání na MTV a čerstvě pak byla kapela nominována v anketě Žebřík jako Objev roku 2011.

„Křest desky v Lucerně bude oslavou naší skoro roční práce na desce. Za tu dobu jsme se toho hodně naučili a zase vyvinuli futu-roll dál. Zároveň to bude první koncert v Praze po téměř půlroční pauze, kterou jsme věnovali nahrávání. Takže si to určitě nenechte ujít, budeme mít opravdu spoustu novinek!“ vzkazuje Mathieu.

www.a-banquet.com

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: A BANQUET

Úterý 10. 4. 2012
Vstup: 130 Kč
Vystupují:
A Banquet, Talkshow, Low-fi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika