Do Roxy se chystají Brookes Brothers a další

Do Roxy se chystají Brookes Brothers a další

07. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po tradičně poněkud ospalém lednu začíná klubová sezóna pomalu nabírat na obrátkách, což znamená jediné - program klubu Roxy se plní zajímavými jmény, které by jste si rozhodně neměli nechat ujít. Pro snazší orientaci tu máme přehled těch nejzásadnějších akcí, na něž se v Roxy můžete těšit v následujících týdnech a měsících!
24. 2. - BUSH w/ BROOKES BROTHERS
Pravidelná noc Bush již tradičně patří mezi nejnadupanější akce měsíce a nejinak tomu bude i v únoru, kdy zpoza La Manche dorazí špička moderního d"n"b Brookes Brothers! Na rozdíl od prosince 2010, kdy na Bush zahráli Brookes Bros. naposledy, se sice tentokrát dostaví jen Phil, jelikož druhá polovička veleúspěšné bratrské dvojice Dan má nějaké neodkladné povinnosti. Nic to ale nemění na tom, že tenhle hvězdný import z labelu Breakbeat Kaos, slibuje výjimečnou soulful a liquid funkovou lámačku, mezi jejíž obdivovatele patří mj. Andy C, Zane Lowe a Pete Tong z BBC Radio 1 či Danny Byrd z Hospital Records. Doražte 24. 2. do ROXY a Phil Brookes vám ukáže, proč jsou Brookes Brothers tak cenění!



10. 3. - VIBRATOR w/ SCHLACHTHOFBRONX live

10. března oslaví oblíbená party Vibrator své druhé narozeniny, což si samozřejmě žádá divoký mejdan a celý zástup gratulantů. Jménem nejzvučnějším (a také nejhůře vyslovitelným) bude v tomto případě mnichovská partička Schlachthofbronx, která v ROXY vystoupí těsně před vydáním svého druhého alba Dirty Dancing. Těšte se na čerstvý sound současného Mnichova, v němž se mísí electro, b-more či dubstep i trocha obskurního folkloru. Chybět samozřejmě nebude resident DJ Tvyks, který si vedle Schlachthofbronx pozval ještě DJs Tuco (Meanbucket, CZ/UK) a Michael Priest (Hochspannung!, Dead Horse, SK).



16. 3. - BUSH w/ MARKY
Svou pověst nejlepší d"n"b party ve městě Bush stvrdí i v březnu, kdy coby speciální host dorazí 16. 3. do ROXY věčně usměvavý, přátelský a spontánní Brazilec Marky, který patří na d"n"b scéně za jednu z největších legend. Marco Antonio Silva alias Marky začal coby DJ už v roce 1992 a během několika let se stal v rodné Brazílii doslova DJskou ikonou. Pro starý kontinent ho objevil spolumajitel kultovního V Recordings Brian Gee, který byl naprosto unešen Markyho scratchováním a dostal ho do renomovaných britských klubů. Už v roce 1999 byl Marky v Británii oceněn titulem Best New DJ a ostrovní království se mu brzy stalo druhým domovem. Výčet všech dalších Markyho úspěchů a releasů je sáhodlouhý. Nám tak pro tuto chvíli postačí fakt, že spolumajitel labelu Inneground Records ani po letech neztrácí nic ze své pověstné energie ani DJského umu a vidět ho naživo je pro všechny fanoušky d"n"b doslova povinnost!



23. 3. - FLOW w/ OLIVER KOLETZKI & FRAN
Po necelém roce se 23. 3. do Prahy znovu vrátí oblíbená partnerská dvojice Oliver Koletzki & Fran, jejichž loňské vystoupení patřilo k nejlepším jarním akcím v ROXY. Toto velice zajímavé elektronické duo se dalo dohromady v roce 2009 při nahrávání Oliverova písničkového alba Großstädtmärchen. Předloni pak už coby životní partneři vydali zatím poslední album Lovestoned (2010). Díky Oliverovým kořenům v taneční hudbě a hip hopu můžete v jejich hudbě slyšet vlivy electra, house i techna. Vokál Fran pak dělá z jejich společných vystoupení příjemné pohlazení po duši, kterému však nechybí nic z energické klubové atmosféry.



28. 3. DEPARTURE w/ MILAN CAIS + LONGITAL + VJ CLAD

Třetí díl koncertního projektu Departure, v jehož rámci renomovaní muzikanti a umělci představují své méně známé, ale za to pořádně talentované kolegy, bude mít tentokrát pod palcem výtvarník a frontman Tata Bojs Milan Cais. Ten si do ROXY na 28. 3. pozval šikovného VJe CLADa a především pak slovenské duo Longital. To má na svém kontě čtyři řadová alba a ve své tvorbě kombinuje alternativní elektroniku s jazzovými či folkovými prvky a těžko jej tak lze zařadit do nějaké jasně vymezené škatulky. Na rozdíl od předchozích dvou dílů Departure nás tentokrát čeká večer s hodně netradiční dramaturgií, když si Cais zabubnuje a zazpívá přímo s Longital. Podle aktuálních informací to ale nebude zdaleka jediná specialita tohoto výjimečného večírku...



Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 24. 2. 2012
Vstup: do 23:00 za 100 czk, od 23:00 za 150 czk
Vystupují:
Brookes Brothers, Ghonzales guest djs: Beast 67, Brooklyn, Roman Rai & Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
BUSH, 24.2. Roxy
2 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika