Machine Head předskokany na koncertě Metallica

Machine Head předskokany na koncertě Metallica

08. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Machine Head jsou zjevením na trash metalové scéně již od svých začátků a od vydání debutového alba v roce 1994. Pocházejí z kalifornského Oaklandu. Novým a neotřelým zvukem zcela předběhli dobu.
Základními pilíři této americké formace jsou Robb Flynn (vokál, kytara) a Adam Duce (basa), kteří jako jediní z původní sestavy v kapele působí dodnes. Debutová nahrávka „Burn My Eyes“ přinesla mix trash metalu s prvky hardcoru a metalovými příznivci je dodnes považována za revoluční. V roce 1997 naservírovali Machine Head svým fanouškům album „The More This Change“,o dva roky později pak počin „Burning Red“ na kterém se kapela přiklonila k vlně nových nu-metalových kapel a kladla větší důraz na melodiku. V tomto duchu se neslo i další album „Supercharger“ (2001). Návrat ke kořenům se konal až o dva roky později s nahrávkou „Trough The Ashes Of Empires“. Album velice kladně přijala jak kritika, tak fanoušci a je považováno za vrchol tvorby Machine Head.

Machine Head

V Praze naposledy představili titul „The Blackening“, který vyšel v roce 2007 , poslední titul pak vyšel loni pod názvem „Unto The Locast“. Na této velmi zdařilé nahrávce se Machine Head udávají stejným směrem, jakým vykročili na deskách předešlých.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: METALLICA

Pondělí 7. 5. 2012
Vstup: 1 490 - 2 490 Kč
Vystupují:
Metallica, MAchine Head, Gorija
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika