Reflex Cannabis Cup v novém

Reflex Cannabis Cup v novém

09. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pořadí osmý ročník Reflex Cannabis Cupu prošel zásadní změnou soutěže - s přihlédnutím k tomu, že pěstování méně než pěti rostlin konopí už u nás není trestným činem, byly zrušeny všechny pěstitelské kategorie soutěže.
Reflex Cannnabis Cup se nově stal fotografickou přehlídkou uměleckých fotografií s konopnou tematikou se dvěma kategoriemi: Cannabis Art a Cannabis Akt. V první kategorii soutěží obecné umělecké snímky s konopnou tematikou, v kategorii druhé soutěží fotografie kombinující krásu konopí a krásu ženy. Hlasování čtenářů, které probíhá na stránkách cannabiscup.cz, a kterého se můžete zúčastnit i vy, určí spolu s hlasováním redakce Reflexu a zakladatele soutěže J.X.D. 15 vítězných fotografií, které budou následně představeny na akci Reflex Cannabis Cup ve čtvrtek, 1.března v klubu Roxy a galerii NOD.

Odpoledne s Reflex Cannabis Cupem začne již ve 14.00 hod. v prostorách NODu, kde pro vás budou připraveny stánky s možností testování různých zdraví prospěšných konopných produktů a pochutin (bude možno i zakoupit), a dále pak od 15.30 speciální přednášková místnost, kde se dozvíte řadu zajímavostí o využití konopí při léčbě mnoha různých chorob z úst vyléčených pacientů i odborníků. A pokud vás zajímá pěstování konopí a chtěli byste se dozvědět jak se to má správně dělat, rozhodně si nenechte ujít přednášku od jednoho z hlavních sponzorů naší akce - společnosti Canna, zaměřenou na základy pěstování. Přednášet bude nejlepší evropský odborník na toto téma, pan Pieter Klaasen.

Program přednášek:

15:30 - Konopí jako léčivá pochoutka - Hana Gabrielová
16:00 - Podpora petice za léčebné konopí - historický návrat konopí do ordinací a lékáren nebo cynická hra s lidským utrpením? - MUDr. Pavel Kubů
16:30 - Parkinsonova nemoc a konopí z pohledu nemocného - Maria Opltová (pacientka s Parkinsonovou nemocí)
17:00 - Zdravotní stav pacienta s roztroušenou sklerózou při užívání CBD jako alternativy k THC - Philip Polívka (pacient s roztroušenou sklerózou)
17:30 - Otázka svobody člověka při starosti o své zdraví - Martina Kafková (pacient s roztroušenou sklerózou)
18.00 - Canna seminář: Fotosyntéza - Pieter Klaassen, CANNA Research
20.00 - Zahájení výstavy nejlepších fotografií RCC - uvede Jiří X.Doležal

Večer vás pak čeká party na počest vítězů v klubu Roxy, na které vystoupí legendární britský DJ a producent Krafty Kuts (Fingerlickin,UK), a spolu s ním DJs Robot, Manio, Tricky Trooops, Goldstar, Petr K a Code. Nenechte si ujít tuhle jedinečnou událost a doražte se poučit i pobavit na Reflex Cannabis Cup, bude to velkolepé! Vstup na celou akci je zdarma.

Dodal: Manio, Delite
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REFLEX CANNABIS CUP

Čtvrtek 1. 3. 2012
Vstup: zdarma
Vystupují:
Krafty Kuts (Fingerlickin,UK), Robot, Manio, Tricky Trooops, Goldstar, Petr K, Code
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REFLEX CANNABIS CUP, 1.3. Roxy
1xSada hnojiv Hy-pro hydro A+B 5l a krabice papírků Flamez king size; 1x Bong Black Leaf skleněný, tričko a kšiltovka; 1x Dárkový balíček Party in house (papírky, drtička, filtry)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika