Orbith hostem dalšího Shake Streamu

Orbith hostem dalšího Shake Streamu

20. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský Atelier Club v listopadu 2011 uvedl druhý díl party Shake Stream, na kterém vystoupili britští Audio:Hertz. Třetí pokračování akce proběhne již 24. 2. Těšit se můžete opět na maximální propojení a pořádnou muziku.
Hostem dalšího dílu bude Orbith. Orbith patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény. Electro nám dal okusit už v roce 1999, kdy ho pohltilo po technu a rave. Kromě electra na sebe strhnul fanouškovskou vlnu hlavně díky spontánnímu vystupování a velmi vstřícné komunikaci s publikem.

orbith

Leo Lycra býval legendou brněnské techno scény. Ještě než se ale scvrkla do seschlé podoby nedávných dní, kdy jediným "správným" doplňkěm na párty byl rovný kšilt, slehla se po Leovi zem. A upřímně, ještěže tak. Místo smutných pokusů o vzkříšení mrtvoly a brečení po časech minulých měl plné ruce práce s produkováním svých nových progresivně housových tracků a celkově už je dál. V současném oživení taneční muziky má skvělý náskok a zkušenosti na to, aby s přehledem vyčníval nad celou čím dál komerčnější taneční scénou.

Zahrajme si hru asociací. Co se vám vybaví, když se řekne Béla En? Radio 1, televize Óčko, pořad Frisbee, pravda o Guettovi, časopis XMAG, průkopnictví UK garage a 2 stepu, progressive, electro, Roxy, Fabric, a takhle bychom si mohli hrát ještě hodně dlouho. Za 14 let na scéně získal zkušeností jako málokdo jiný, a stále nepolevuje. Na Shake Streamu se mezi domácími legendami ani náhodou neztratí.

béla

Krásná Mother@work si v klídku vychovávala dvě dcery, do toho jela booking, marketing, hraní rocku s kapelou a další klasický mamkovský záležitosti. Pak si klidně přijde nějakej DJ Tchunhas a pustí do ní elektriku. Jen teda ne volty, ale BPM, díky čemuž je na světě místo dalších dvou sirotků navíc jeden skvělej live projekt. Tím se dnes snaží kasat každej druhej dj, co má s sebou na hraní Ableton nebo jogurt s živou kulturou. Developing Artists jsou ale tak pravdiví, jak si dokážete představit. Umí dokonale unést, jak jste si mohli vyzkoušet na listopadovém Shake Streamu. Progresivně, s nádechem jazzu a deepovými prvky.

Migell přesně zapadá do konceptu velkých domácích jmen s bohatou historií. Od průkopnických let 97‘ a 98‘ za sebou má nespočet zajímavých parties a v rukou vybroušený cit a umění skvěle pobavit. Nejlépe ho budete znát díky pravidelnému hraní v klubu Studio54 a pro agenturu United Music. Ti šťastnější z vás ho mohli slyšet hrát na proslulé Ibize v klubech jako Hush, Bay bar nebo Orange Conner.

Stěžejním prvkem celé párty ale jako vždy budete hlavně Vy. Vy tančící, Vy bavící se, Vy streamovaní či stream sledující. O nikom jiném Shake Stream až tak moc není.

TIP! V sobotu 25.2. Shake Stream poprvé namíří svúj obraz a zvuk mimo Prahu - do klubu Raketa v Mostě.

Facebook event
www.shake-stream.cz

Dodal: Bronislav Winkler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHAKE STREAM

Pátek 24. 2. 2012
Vystupují:
Orbith, Leo Lycra, Béla En, Migell, Hermez, live: Developing Artists
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika