2. ročník festivalu Mighty Sounds

2. ročník festivalu Mighty Sounds

15. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve dnech 14. až 16.07. proběhne nedaleko obce Olší na Táborsku druhé pokračování mezinárodního hudebního festivalu Mighty Sounds. Stejně jako v loňském roce pořadatelé představí publiku více než 140 kapel a dj‘s z České republiky i zahraničí.
Festival je koncepčně zaměřen na hudební styl Ska, jemuž bude převážně věnována hlavní scéna. Na pódiu se z již potvrzených interpretů přestaví například newyorská legenda The Toasters či britští novoromantici The Hotknives. Mezi dalšími účinkujícími, kteří dosud přislíbili svou účast, jsou mimo jiné dvě veličiny německé ska scény - Dr. Woogle And The Radio a Skaliners, britský šílenec Mark Foggo se svou holandskou kapelou Skasters, skotská psychotická šestice Terminal Blue či skapunková senzace z Londýna Jesse James. Z českých a slovenských kapel na festivalu vystoupí kromě mnoha dalších souborů také Polemic, Sto zvířat či Fast Food Orchestra.

ms

Druhá stage bude podobně jako v loňském roce věnovaná rock´n´rollu, punku, hardcoru a indie rocku a stejně jako na hlavním pódiu i zde vystoupí jak české tak zahraniční formace. Jména budou zveřejňována společně s přírůstky na první stage v průběhu března a dubna.

Další dvě scény budou ve znamení DJů. První dj‘s stage bude dramaturgicky zaměřena na reggae, dancehall, latino, reggaeton a hip hop. Druhá nazvaná poeticky Sado Maso stage doplní mezižánrovou pestrost celé akce skrze mix ambientu, break beatu, junglu, a dále přes drum n bass, punkrock, metal, hardcore, grindcore, disco, 80‘s až po absolutně experimentální věci.

K těmto čtyřem základním scénám tento rok přibude Divadelní a filmový stan, ve kterém kromě tématických filmových večerů, autorských čtení a divadelních představení vystoupí i několik hudebních těles komornějšího ladění – mezi jinými Xavier Baumaxa, Záviš, Pohřební kapela, Neočekávaný dýchánek ad. Dále se zde můžete těšit na představení žonglérů, exhibice capoeiry či fireshow. Poměřit své kopací umění budou moci předem zapsaní účastníci na turnaji v malé kopané.

Lístky jsou k dispozici v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a ve vybraných obchodech. Do konce dubna je možno zakoupit vstupenky za 450Kč. Od 1.4. bude zahájen na stránkách festivalu prodej na dobírku. Od 1. května do 30.června se cena vstupenky zvedne na 490Kč a poté až do 13.7. bude za 530Kč. Na místě bude stát lístek 580Kč.

www.mightysounds.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika