Lounge MagaZzine v březnu

Lounge MagaZzine v březnu

29. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
I v březnu bude pokračovat nový pravidelný večírek dje Ketana v luxusním music pubu Foodbar.cz přímo v centru Prahy v Jindřišské ulici. A co si pro nás přichystal na měsíc březen? Více v článku.
Tentokrát se můžete přijít pobavit a ochutnat luxusní drinky s poslechem kvalitní house music dvakrát. A to 3. 3. a 17. 3. 2012.

Na zmíněný první datum si dj Ketan pozval svého dlouholetého kolegu jímž je Dj Migell. Stálice naší taneční scény, bývalý rezident věhlasného Studia 54 a rezident několika mimopražských klubů. Aktuálně ho můžete slýchávat z nově otevřeného prostoru bývalého pražského klubu P.r.d.e.l., který se nově honosí názvem Atellier club.

A co nás čeká na party Lounge MagaZzine 17. 3.? Již nyní se můžete těšit na častého a oblíbeného hosta Ketana akcí, jímž je uznávaný producent a dj Jakub Mildner. Jakub svou kariéru začal již v roce 1999, ale zlomový pro něj byl rok 2004 a to hlavně kvůli tomu, že získal rezidenturu v americkém klubu Noise, kde se jeho umění všimli i jiní a Jakub začal se svou energickou show brázdit celý svět. Tance-chtivci ho mohli poté slyšet a vidět v Kanadě, Francii, Irsku, Německu, Anglii, Polsku, Kolumbii a třeba i v Německu. Nyní aktuálně žije v Čechách a s jeho kolegou Pietrem se věnují nové a nové produkci a projektu The Storm Brothers. V jeho podání nás čeká veselý a propracovaný set, plný jeho vlastní produkce a remixů.

Obě akce začínají již po 20. hodině a konec si netroufáme odhadnout. Vstupné je na obě akce zdarma. Pokud plánujete tento luxusní podnik navštívit, určitě nejdříve navštivte jeho facebook, na který se dostanete i přes webové stránky www.foodbar.cz

Dodal: Petr Wacko
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika