Steve Smart v rozhovoru

Steve Smart v rozhovoru

16. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Prahy se vrací londýnský producent Ministry Of Sound, rezident momentálně londýnského klubu The Cross a velká ikona londýnského radiového éteru. Rozhovor néjen k MeccaMixu naleznete zde.
Jak se máš?
Velmi dobře, díky … jsem teď hodně vytížený, pořád někde hraju, a taky mám dost práce se svojí show na Kiss FM ( poslechněte si na www.kiss100.com každou sobotu mezi 20.00 – 23.00 ).

Jak se ti posledně hrálo na prvních narozeninách Meccamixu v lednu? Jak se ti líbilo v Praze?
Opravdu jsem si to užíval, velmi mě zaujala pozornost, která byla kladena na každý detail v průběhu večera od dekorací, přes ozvučení až po lidi .. a zároveň rozumím tomu proč byla noc Meccamix v britském tisku označena za vůbec nejlepší klubovou noc v Praze. Věřím, že podobná hodnocení si tato noc vyslouží také v jiných časopisech ve světě. Praha je opravdu okouzlující město, poté co jsme spolu navštívili výstavu Jana Saudka, mám doma v Londýně vylepené plakáty, aby mi připomínaly jaké je to krásné město.

Jak pokračuje tvá moderátorská kariéra na KISS FM? Nějaké zajímavosti, drby?
Velmi dobře. Jak jsem říkal, mám se svou show dost práce, nicméně jsem právě dostal skvělou zprávu, že co se týče poslechovosti, tak si vede opravdu skvěle a úspěšně se prokousává stále dál, a to jak v Londýně, tak i v celé Británii. Měli jsme zde za poslední dobu několik slavných hostů jako například Full Intention, Tim Sheridan nebo Joey Negro.

Kde všude jsi od posledního vystoupení v lednu na Meccamixu hrál?
Během února jsem hrál na několika akcích pro KISS FM v Londýně, potom v klubu PACHA v Egyptě, společně s Freemasons v Pantiles Nightclub v Bagshotu v Anglii a kromě jiného jsem dostal nabídku na týdenní rezidenturu v jednom významném klubu v Centrálním Londýně, zatím však ještě nemohu říct o jaký klub jde.

Co tvoje producentská kariéra a jak pokračuje práce na tvém labelu? Co letošní Miami Winter Music Confference, festivaly a Ibiza?
Právě jsem dokončil singl `Watchin u` pro Ministry of Sound a start mého nového labelu se plánuje ihned po Miami Winter Music Conferrence ještě před zahájením nové sezóny na Ibize. Zatím to není finálně potvrzené, ale velmi pravděpodobně bude mít na MWMC londýnské KISS FM svoji prezentaci. Na léto se velmi těším, touto dobou se mi potvrzují bookingy na letní akce, zatím jsem potvrdil pouze hraní na festivalu SW4 se Sashou a Johnem Digweedem. Na Ibizu se samozřejmě také chystám, ale zatím ještě nemám bookingy potvrzené.

Ještě něco, co bys rád zmínil?
Sobota 18.03. klub Mecca!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika