Holandský  Setrise na party Impress

Holandský Setrise na party Impress

05. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 23. března se uskuteční v brněnském 7. Neby party Impress, kterou znáte z pražské Meccy nebo Bílýho Kamene na české Ibize – Máchově jezeře. Headliner jarního nabitého Impressu bude holandský dj a producent,Setrise, který mimo jiné vystoupí letos na A State Of Trance 550.
Setrise aka Melle Bakker je novou taneční senzací. Jeho produkci často podporují Tiesto, Armin Van Buuren nebo třeba i Benny Benassi, který ho požádal o remixování klasiky 'Satisfaction', předělávku, kterou pak Paul Van Dyk hrál několik měsíců. Loni byl jeho remix legendárního 'Kernkraft 400' jedním z největších tracků a velmi si ho oblíbil a hrál právě Armin Van Buuren. Toto léto Armin Van Buuren požádal Mella, jestli by si nezahrál s ním, s Ferry Corstenem a Markusem Schulzem na Electronic Family v Amsterdamu. Setrise předvedl svůj vyspělý sound po celé Evropě, ať už jako headliner nebo při hraní na velkých akcích. Ve svých dvaceti letech jeho produkci hrála snad všechna rádia a houseoví nebo tranceoví DJs na světě. Jelikož na něj pěje chválu i Mixmag, věříme, že od tohoto nizozemského mladíka můžeme ještě hodně očekávat.

Jako další se představí všem dobře známý Bon Finix, který během své kariéry prošel rezidenturou ve většině významných pražských klubech a vystoupil na spoustě předních festivalů.

Jeden z vystupujících bude také Hydrophonic, rezident několika parties včetně svých jako O´seex nebo nové + - a klubů včetně Perpeta.

Line up doplní rezident Revis, Duncan Grey, Carl Reins a DJane Jaqullin.

Facebook event


Dodal: Radek Šnirc
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMPRESS

Pátek 23. 3. 2012
Vstup: do půlnoci za 100 Kč, poté 150 Kč
Vystupují:
Setrise (NL), Bon Finix, Revis, Hydrophonic, Duncan Grey, Carl Reins, Jaqullin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
IMPRESS, 23.3. 7. Nebe
1x voucher s 25% slevou na produkty STORM London + 1 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika