GTFCKD představuje Techno beaty stage

GTFCKD představuje Techno beaty stage

07. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
GTFCKD djs Marathon bude 31. 3. 2012 kromě jiného hostit i Techno beaty stage. Kdo na ní bude vystupovat a co jsou to vlastně Techno Beaty, se dozvíte v následujícím článku.
Klubová noc TECHNO BEATY odstartovala v roce 2006, aby vyplnila prázdné a šedé místo na poli pražské scény. Navštívila mnoho pražských klubů, vždy s kvalitním lineupem a šířila svou vlastní cestou techno ve všech jeho polohách. Po 6ti letech existence této akce se nám podařilo přivézt spousty kvalitních, dá se říci nejlepších umělců, jak z české republiky i ze zahraničí.

TECHNO BEATY STAGE připravila pestrý lineup, kde během 16ti hodinové produkce uslyšíte nejednu ikonu českého techna.

Představíme vám uznávaného a velice populárního technaře Pavla Krejdla, který stál u zrodu elektronické scény u nás, je právem považován za domácí techno legendu a i v současnosti je stále velice vytíženým DJem hrajícím striktně z vinylů.

K dalším známým tvářím techno scény u nás patří Keeper. S kolegou Steenem zazářili na Apokalypse vedle Chrise Liebinga či Briana Sanhajiho. Jeho djské sety byly součástí akcí Technomasters, Pigfest, Summer of Love, zkrátka na všech významných techno akcích po celé ČR.

Jsme velice rádi, že můžeme představit na této významné akci zástupce moravské scény, členy bookingové agentury STROBE, zkušeného DJe a producenta Lucasche, jehož diář je plněný nespočtem akcí jak u nás, tak i v zahraničí (Německo, Rakousko, Belgie, Slovinsko, Lucembursko, Švýcarsko, Polsko, Bulharsko, Slovensko) a jeho kolegu ze stáje Matimura, který se kromě pořádání klubových nocí začal plně věnovat i vlastní produkci.

DJ Oersted už více než půl svého života roztáčí černá kola za gramofony a produkuje vlastní tvorbu, vydal desku na italském labelu Relogical Records a založil Ableton User Group Czech, kde pořádá školení na hudební a dj software.

Zástupkyní něžného pohlaví je Clara Bailar. Producentka a Live act, která své umění prezentuje od r. 2000. Prošla si velice pestrým hudebním vývojem – přes techno, hip hop a latinské rytmy až k dnešnímu stylu, který lze popsat jako inteligentní elektronickou taneční hudbu. Clara také nahrála speciální set pro GTFCKD Djs Marathon.

Dalším aktérem této noci bude Pavel Faktor, spolupracuje v nově založené agentuře BPM.DJ zabývající se bookingem. Momentálně ve spolupráci s Djem Loutkou, Lucasem Hulanem a Vasquezem zakládá vlastní label DPM.DJ a začíná se naplno věnovat vlastní produkci.

TECHNO BEATY by bez Duality Djs neexistovaly. Lineup tedy doplní všichni 3 rezidenti Calbee, Chud a Šmuk.

www.gtfckd.cz

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD DJS MARATHON

Sobota 31. 3. 2012
Vstup: 99 Kč
Vystupují:
Michael C, Tomas Haverlik (SK), Brian aka Kid Diesel, Bon Finix vs. Tripmain, Jakub Mildner vs. Pietro, Ketan, Kifli, Michael J, Gusman, Aniko Tomowitch (SK), Majkl Dj, Miss B., Revis vs. Pete Walk, AK-47, K.Sandra, Tomin Tomovic (SK), Alex Douche (RU), Schwa, Lucas Hulan, Pat Heart (FR), Alexey Kulemin (RU), Lumiere, Petr K, Vasquez, T9, Lipservice, Ezwell, Carlos Squint, Max OM (Belarus), Subgate, Tokátko, Face aka Myclick, Sajmon, Chud, Calbee, Pavel Krejdl, Clara Bailar, Keeper, Lucasch, Matimur, Pavel Faktor, Oersted, Šmuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD DJS MARATHON, 31.3. Cover Place
1x VIP All Inclusive vstup+1 obyčejný vstup, 2x2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika