Markus Schulz poprvé v ČR

Markus Schulz poprvé v ČR

17. 03. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Markus Schulz je další velké jméno, který se u nás vůbec poprvé představí sobotu 20. května na párty Transmission.
Tento americký dj a producent si během krátké doby vybudoval pevné místo ve světové djské elitě. Jeho vlastní mezinárodně vysílanou radiovou show „Global DJ Broadcast“ týdně naladí statisíce jeho fanoušků, a patří k tomu nejlepšímu v americkém tanečním éteru.

Markus je vyhlášený svým unikátním stylem prezentujícím temější až hloubavé, nicméně melodické djské sety. Nikdy ale nepřestává překvapovat svoje fanoušky vlastními interpretacemi obecně známých skladeb. „Někdy se mi stane, že se mi určitá písnička líbí, ale prostě nezapadá do skladby mých djských setů. Takže nemám problém ji den nebo dva předělávat, přidávat perkuse a klávesy, tak aby přesně zapadla do mého stylu“, říká Markus.

Když zrovna nepředělává ve studiu skladby pro své djské sety, pracuje s mnoha labely a umělci, kteří jej vyhledávají pro jeho vyhlášený specifický „sound“.

x

Díky tomu měl příležitost spolupracovat s umělci jako Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Armin Van Buuren, Jewel, Oceanlab, Gabriel & Dresden presents Motorcycle, Karada, Telepopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book Of Love, Blue Amazon a PQM. Jeho producentské počiny vyšly na respektovaných labelech jako Electronic Elements, Armada, Anjunabeats, Lost Language, Yoshitoshi, Global Underground, Renaissance, Bedrock, nebo třeba Skint. Pod vlastním jménem Markus Schulz a aliasy „Himmel“ a „Dakota“ vydal nespočet světových hitů, ze kterých můžeme jmenovat například "Clear Blue", "You Won`t See Me Cry", "Lost in Brixton", "Swirl" nebo "Celebrate Life".

Markus dále má za sebou nejen úspěšné kompilace Coldharbour Sessions 2004 a Miami 05, ale i debutové album Without You Near, na kterém pracoval celé dva roky.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika