Intec party s  Luccou představí Jona Rundella

Intec party s Luccou představí Jona Rundella

12. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 6. 4. 2012 se v brněnském klubu Mersey odehraje party pojmenovaná podle předního britského labelu Intec, za nímž nestojí nikdo menší než legendární Carl Cox, jeden z nejpopulárnějších djs planety hrající již od 80.let 20.st., kdy si vysloužil přezdívku „Three Deck Wizard“ (tedy tří-gramofonový mág).
Carl Cox založil label Intec původně jako Intec Records v roce 1999, aby zachycoval rozkvétající techno a house scénu. Na labelu vyšly releasy mnoha výtečných producentů jako Marco Bailey, Deetron, Oxia, Trevor Rockcliffe, Valentino Kanzyani a Bryan Zentz. V roce 2002 vyšly dva megahity: letní track „Sunshine“ belgického actu Tomaz vs Filterheadz se stal nejprodávanějším undergroundovým hitem roku (prodal 25000 kopií) a skladba „Pontapé“ Renato Cohena se zařadila mezi nejprodávanější techno tracky. Následovala alba Pure Intec (namíchal jej Carl Cox v roce 2004) a Intecnique (mixed by Valentino Kanzyani, 2005), díky kterým si label upevnil svou pozici na mezinárodní scéně.

I přes svůj věhlas se však label mezi lety 2006 – 2010 odmlčel. Po čtyřleté neaktivitě ohlásil Carl Cox a jeho Safehouse Management vzkříšení legendární značky Intec jako zcela nový Intec Digital, pro novou digitální generaci, ale se stejně velkým zapálením pro objevování originální a aktuální hudby z celého světa. „Je to úplně nový začátek,“ řekl Carl při té příležitosti. „Původní Intec byl ve své podobě neudržitelný, vyžadoval velmi mnoho času, nyní ale značku přinášíme zpět, budeme aktualizovat, ovšem se stejným týmem lidí, se stejnou vášní pro novou hudbu a stejnou filosofií.“

Label manažerem Intec Digitalu se stal Jon Rundell, který mimo to také uvádí Intec Digital Radioshow, kde jednou za měsíc můžete ladit dvě hodiny nabité nejaktuálnějšími tracky a mixy od umělců z labelu Intec. A právě tohoto pána budete mít příležitost slyšet právě v klubu Mersey již za necelý měsíc!

www.intecdigital.com

Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INTEC PARTY PRESENTS JON RUNDELL

Pátek 6. 4. 2012
Vstup: 180 Kč, VIP 300 Kč
Vystupují:
Jon Rundell, Lucca, Javas, EliO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika