Prince of Tennis poprvé naživo v MeetFactory

Prince of Tennis poprvé naživo v MeetFactory

14. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První jarní den se blíží a s ním i vůbec první živé vystoupení Prince of Tennis. David Volenec a Jan Čechtický, kteří za projektem stojí, nedávno vydali nový singl Does This Make You Feel Alright? Máte-li rádi retro zvuk starých syntezátorů, odpověď musí být „ano“.
Loňské album Urbi and Orbi, vydané u Starcastic Records, zaujalo posluchače i kritiku (mj. bylo nominováno na na nově vzniklou cenu české hudební kritiky Apollo.) Prince of Tennis se rozhodli jej volně šířit po internetu, žádají za to pouze sdílení odkazu, aby si desku poslechlo víc fanoušků. Jejich skladby se vyznačují jak popovou melodičností a repetitivností charakteristickou pro taneční scénu, tak melancholickými podtóny. Možná nostalgie, možná skladatelská obratnost. Každopádně s Prince of Tennis se hravě přenesete do mámivých devadesátých let, času tanečních pionýrů.

Nový singl Does This Make You Feel Alright si lze zdarma stáhnout ze stránek Starcastic Records. Na něm jsou Prince of Tennis jaksi naléhavější, namísto bezstarostných hříček se ozývá vážnost. Přesto je jejich rukopis čitelný. Jak sami říkají, tvoří z čiré radosti – což je na jejich zábavné hudbě znát. Fanoušci kapely se kromě nového singlu mohou těšit také na album na vinylu. To vychází 20. března a na koncertě v MeetFactory tak získáte vůbec první možnost si jej pořídit. Nepropásněte příležitost poslechnout si Prince of Tennis poprvé naživo!

Nový singl Does This Make You Feel Alright? zdarma ke stažení:http://www.starcasticrecords.cz/releasy/35/does-this-make-you-feel-alright


Soutěž o vstupy na Prince of Tennis

O co hrajeme:
2x1 vstup

Otázka: Kdy vychází debutové albumPrince of Tennis Urbi and Orbi na vinylu?

Váš tip:


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 19. 3. 2012

www.pot.cz

Dodal: Tereza Škoulová, PR MeetFactory
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PRINCE OF TENNIS

Středa 21. 3. 2012
Vystupují:
Prince of Tennis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika