Víkend: V Miami začíná Winter Music Conference

Víkend: V Miami začíná Winter Music Conference

17. 03. 2006  |  Autor: George  |  Komentáře (0)
Miamská Winter Music Konference má již 21. pokračování, na které se podílí umělci a profesionálové z více než 60 zemí světa. Je mnoho důvodů proč se sem každý rok lidé vracejí, aby si užili neopakovatelnou show, která lze zažít snad jen zde.
Co se dějě v Miami? Space, Crobar, Bed a Shine jsou pravděpodobně největí kluby v Miami, ve kterých se neobjevují žádná menší jména než Carl Cox nebo Danny Howels a to téměř každý víkend! Take si jistě dovedete představit jak přitahují lidi tyto superkluby v době konání Miami WMC (winter music conference) a to i přes to, že ceny nejsou nejpříznivějí (přes $50 za lístek).

Nejznámějím klubem v Miami je Space, který je spolupořadatelem celé konference a tak není divu, že se právě v tomto klubu objevujé ti nejžhavějí talenti z taneční scény. Začíná se v 24. března akcí nazvanou Global Gathering Afterparty na které zahraje funky-houseový specialista Erick Morillo.

Dále se představí tranceová hvězda Armin Van Buuren a Mauro Picotto, kteří zahájí Space Trance Fest, zatímco Steve Lawler uspořádá svojí vlastní progressive noc s názvem Viva.

V pátek zahraje podle DJ Magazine nejúspěnějí DJ planety Paul Van Dyk bok po boku holandského houseového guru Rolanda Kleinenberga. V tentýž den se také představí progressivní Deep Dish Danny Howells a Paul Woolford. V neděli se na další párty vrátí Eric Morillo. Hned den poté v pondělí se představí John Digweed v back 2 back setu se Sashou.

Crobar nezústane o nic pozadu s dji jako je Paul Oakenfold, David Morales a samozřejmě monsigneour Carl Cox.

www.wintermusicconference.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika