Shadowbox rozduní bukemovské rytmy

Shadowbox rozduní bukemovské rytmy

21. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejlepší bukemovci. Tak řada lidí označuje dvojici dRamatic & dbAudio, která bude hlavním hostem dalšího Shadowboxu v Roxy. Mejdan proběhne 6. dubna a do 23 hodin nabídne vstup zdarma. Dvojice dRamatic & dbAudio navíc do České republiky přijede vůbec poprvé, jejich premiéru v Roxy byste tak neměli minout.
dRamatic & dbAudio si na úspěch počkali pěknou řadu let. Ostatně, jak se říká - na dobré věci se čeká. A dnes řada lidí tuhle britskou dvojku považuje za nejzajímavější zástupce moderního bukemovského zvuku. Ostatně sám LTJ Bukem jejich tracky pravidelně zahrnuje do svých setů. S prvním vinylem se ale hoši prosadili teprve v roce 2008, a to s produkcí koketují již od devadesátých let.

Oba zbožňují tradiční beaty a dunivé basy. Z jejich stylu je jasně slyšet vliv devadesátých let, který však umně kombinují s moderním party zvukem. Toto pojetí ostatně ocenila vydavatelství jako Liquid V, Ingredients či Nookieho Phuzion. Podpory se jim navíc dostává od matadorů scény jako je LTJ Bukem, Doc Scott, Fabio, Grooverider či Tony Colman. V oblibě je však má i řada progresivních jmen, například Lenzman, Furney či Level 2.

Do paměti posluchačů se jistě zapsali také neoficiálním remixem skladby Rudeboy, která je původně Rihanny. Jejich drum"n"bassovou verzi je možné stáhnout zdarma.


Support dubnové veselice tentokrát zajistí shadowboxí taťka Koogi, rezidentní kucí 2K & Sweg i autentickej Panorama. V chilloutu pak navíc zasyčí i vražedná zmije Anakin, která se prostřídá s Koogim a Panoramou. O vizuální stránku celé akce se postará VJ Quark. Těšíme se na vás, bude to mejdan!

Stáhni si únorový mix od dRamatic & dbAudio

http://www.roxy.cz

Dodal: Lukáš Kadeřábek, Roxy PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 6. 4. 2012
Vstup: vstup do 23:00 zdarma, poté 150 czk
Vystupují:
dRamatic & dbAudio (UK), 2K & Sweg, Koogi, Panorama, Anakin, Koogi, Panorama
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika