Zažijte podzim v New Yorku

Zažijte podzim v New Yorku

22. 03. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chcete na Red Bull Music Academy do New Yorku? Neodcházejte v pátek večer po koncertu The Brandt Brauer Frick Ensemble hned domů. V Paláci Akropolis se uskuteční debata o tomto hudebním workshopu, který se letos na podzim koná v USA.
Asi patnáct minut po koncertu se pánové Daniel Brandt, Jan Brauer a Paul Frick odeberou do kavárny nad hlavním sálem, aby s jejich fanoušky podebatovali o jejich tvorbě a pohledu na muziku. Během diskuze dojde i na letošní Red Bull Music Academy.

Linda Hammelová vulgo Ms. X a Ondra Hlaváček aka Mr. X spolu s Djem Juniorem tento workshop nejen představí, ale také poradí, zájemci najdou přihlášku a co pro účast udělat. Už 2. dubna totiž končí aplikační fáze na akademii, která se letos na podzim uskuteční v New York City.

Red Bull Music Academy je vysněný workshop pro muzikanty, producenty, lovce vinylů, zpěváky, MCs, orchestrální skladatele či třeba digitální beatmakery. Bez omezení žánru a profesionality.

Mladí lidé se účastní přednášek světových legend, (spolu)práce ve studiích pod vedením zkušených mistrů, nezapomenutelných nočních jamů a živých vystoupení s tou nejlepší atmosférou. Je to o unikátních zážitcích se stejně naladěnými lidmi z různých koutů světa. Hudba může být smysluplnou celoživotní náplní i v Česku. Kreativita je zde jediná měna, hudba, kterou žijeme a za kterou si stojíme.

Během posledních patnácti let obletěla Red Bull Music Academy svět. Nálož kreativní inspirace rozdávala tvůrcům hudby ve městech jako Madrid, Dublin, Berlín, Londýn, Kapské Město, Řím, Seattle, Melbourne, Sao Paulo či Toronto.

Přihlášku najdete na www.redbull.cz/musicacademy

Dodal: Pavel Eichler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Pátek 23. 3. 2012
Vystupují:
The Brandt Brauer Frick Ensemble
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika