Neutrio pokřtí své album Cosmix Songs

Neutrio pokřtí své album Cosmix Songs

20. 03. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vydání další nahrávky labelu Muteme hradeckého projektu Neutrino, který jej pokřtí v divadle Archa v pondělí 27.3., společně s koncertem berlínské básnířky AGF a baskytaristy Einsturzende Neubauten Alexandra Hackeho.
Třetím albem internetového vydavatelství Muteme je počin královéhradeckého projektu Neutrino, za kterým se skrývá Petr Mareš neboli Prof. Neutrino. Ač se jedná o projekt jednočlenný, na nahrávce se objevuje několik hostů (konkrétně Floex, DJ Side, Narkissos nebo berlínská básnířka AGF), kteří mu pomáhají živými nástroji a hlasem dotvářet abstraktní elektronické kompozice.

Stylově se více jak 40-ti minutové album ocitá na pomezí lo-fi elektroniky a abstraktního hip-hopu s prvky dubu a clicks`n`cuts. Neutrino na jedné straně vytváří neuchopitelné mnohovrstevnaté plochy plné elektronických ruchů, šumů a sonických útržků, ale na druhé své skladby vždy pevně spoutává rytmickou strukturou, která posluchače bezpečně provádí skrze celou nahrávku.

Neutrino není na hudební scéně žádným nováčkem : na značce Mufonic, které je spoluzakladatelem a která například v minulém roce vydala vysoce ceněný debut Karaoke Tundry Gastarbeiter, již vydal dvě alba a jeho skladby se objevily na několika kompilacích. V roce 2003 se projekt Neutrino stal vítězem Malé Alternativy.

Album Cosmix Songs vychází v licenci Creative Commons a je celé volně ke stažení ve formátu MP3 (192 kbps) na webu Muteme. Jeho CDR verzi se třemi bonusovými skladbami a videem je možno objednat za 150,- CZK na adrese prof.neutrino (AT) atlas (DOT) cz

Album ke stažení na www.muteme.cz/neutrino


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika