Vyhlášení Czech Drumandbass Awards 2011

Vyhlášení Czech Drumandbass Awards 2011

10. 04. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podtrženo sečteno, výsledky Czech Drumandbass Awards 2011, aneb ankety, ve které jste hlasovali pro své nejoblíbenější zástupce jsou sečteny a uzavřeny. Teď už zbývá jen jejich slavnostní odhalení, které proběhne v klubu roku, který jste si zvolili v předchozím ročníku – pražském Crossu.
Vyhlášení proběhne již tento pátek 13. dubna a pro všechny hlasující nabízí vstup zcela zdarma! O hudební dramaturgii se postarají zástupci té nejvyšší české drumandbassové linie + velice populární zahraniční producent a DJ, kterého si necháváme jako překvapení. Pro ty z Vás, kteří se nemohou dostavit osobně bude probíhat živý přenos na internetovém Radiu 23.

Informace o vstupu zdarma:
Pro všechny hlasující, kteří vyplnili v anketě správně svůj e-mail a celé jméno, jsme připravili vstupné zdarma. Nejpozději do čtvrtku 12. dubna 2012 Vám do Vaši e-mailové schránky přijde potvrzení o získání volného vstupu.
Pro nehlasující je vstupné stanoveno na výhodných 100,- Kč.

Informace o samotném vyhlášení:
Celá noc vyhlášení proběhne formou party s předními zástupci české i světové scény. V průběhu akce bude několik vstupů našich moderátorů, kteří vždy vyhlásí tématickou část výsledků. Výherci jednotlivých kategorií si pak přijdou cenu osobně převzít a živě vám poděkuji za poskytnutou podporu. Podrobný časový line-up očekávejte v průběhu tohoto týdne.

Informace o kapacitě klubu
Kapacita hlavního sálu klubu Cross, na kterém bude probíhat samotné vyhlášení je omezená. Nicméně v klubu budou instalovány další velkoplošné obrazovky, na kterých bude vysílán živý přenos. Vyhlášení tak neunikne nikomu, kdo bude mít zájem vidět výherce, jak si přebírají cenu v přímém přenosu

Informace o akreditacích:
Akreditace jsou určeny pro média a novináře, kteří mají zájem napsat o akci report, pořídit fotografie, video, nebo jinak propagovat tuto událost. Pro vstupné zdarma a přístup do backstage si s odůvodněním pište na adresu info@drumandbass.cz.

Oficiální Facebook událost:
Facebook Czech Drumandbass Awards

Dodal: Aleš Rouček
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2011

Pátek 13. 4. 2012
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
SPECIAL GUEST, Akira, Beast 67, Bifidus Aktif, Computer Artist, Merak, Mersi, Panorama, Peejay, QO, Rido, Rudeboy, Suki a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika